Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indonezijoje sudužo keleivinis lėktuvas

Šeštadienį Indonezijoje sudužo keleivinis lėktuvas, kuriame buvo iki 27 žmonių, pranešė šalies Transporto ministerijos atstovas.

Pasak Bambango Ervano, lėktuvas nukrito į jūrą netoli Vakarų Papua provincijos. Kol kas neaišku, ar kam nors pavyko išgyventi katastrofą.

Kaip praneša BBC, Indonezijos salyne oro transportas yra itin svarbus, tačiau garsėja bemaž blogiausiu saugumu Azijoje.

Naujienų agentūra AFP cituoja B.Evaną teigiantį, kad oro bendrovei „Merpati Airlines“ priklausančiame lėktuve, skridusiame iš pakrantės miesto Sorongo į mažą miestelį Kaimaną, buvo 21 keleivis ir šeši įgulos nariai.

„Lėktuvas „MA-60“ sudužo jūroje, maždaug 500 metrų nuo aerodromo tūpimo tako, – sakė ministerijos atstovas. – Katastrofos metu buvo prastos or sąlygos ir blogas matomumas.“

Per pastaruosius kelerius metus Indonezijoje nukrito ne vienas komercinių avialinijų lėktuvas. 2007 m. Europos Sąjunga uždraudė visoms Indonezijos oro bendrovėms, įskaitant šalies nacionalinį oro vežėją „Garuda“, skristi virš Bendrijos teritorijos.

2009 m. bendrovė „Garuda“ ir dar trys oro bendrovės buvo išbrauktos iš šio sąrašo, tačiau „Merpati Airlines“ vis dar jame yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius