Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš miegančių keleivių stiuardesė nušvilpė tūkstančius litų

Viena stiuardesė, kol kas įvardijama tik kaip Lucie R., prisipažino vogusi iš miegančių verslo klasės keleivių, skrendančių tolimais maršrutais. Jai gresia dešimt metų kalėjimo.
Stiuardesė
Stiuardesė / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lėktuvas

47-erių moteris praminta kišenvage mylios aukštyje, nes buvo pričiupta, kai keleiviai pasiskundė dėl dingstančių pinigų, kreditinių kortelių ir juvelyrikos dirbinių, praneša dailymail.co.uk interneto svetainė.

Per vieną skrydį ji sugebėdavo kruopščiai išrausti miegančių žmonių kišenes ir pasisavinti apie 3 tūkst. 700 svarų sterlingų (daugiau nei 15 tūkst. litų).

„Visi daiktai dingdavo iš keleivių, skrendančių tais lėktuvais, kuriuose ji dirbdavo“, – dailymail.co.uk sakė neįvardytas šaltinis, artimas tyrėjams, analizavusiems 142 skrydžius, per kuriuos dirbdavo ši ištekėjusi ir vaikų turinti moteris.

„Ji gerai žinojo, kad pavalgę ir alkoholio išgėrę keleiviai užmigs. Tada ji pradėdavo naršyti po kišenes ir pasisavindavo viską, ką rasdavo“, – teigė šaltinis.

Pranešama, kad Lucie R. buvo areštuota praėjusį penktadienį, kai lėktuvas, kurio keleivius ji turėjo aptarnauti, pakilo skristi iš Tokijo į Paryžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius