Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgerti nedavusiai stiuardesei – keleivio grasinimai supjaustyti į gabalus

Dubajaus teisme nagrinėjama byla, kurioje britas grasino nužudyti Jungtinių Arabų Emyratų oro bendrovės palydovę. Vyras, iš pradžių aplink išsvaidęs maisto patiekalus, tariamai grasino ją supjaustyti. Teismas aiškina, kad bjaurus elgesys prasidėjo po to, kai vyrui nebuvo duota papildomai alkoholinių gėrimų.
Stiuardesė
Stiuardesė / 123rf nuotr.

Incidentas įvyko birželio 2 – ąją, lėktuve iš Londono į Dubajų.

Dubajaus teismui buvo pranešta, kad grasinimai ir užgauliojimai salono darbuotojams pasipylė iš 40 metų vyriškio A.M. Taip pat jis nepadoriai elgėsi ir su kitais keleiviais, mėtė į juos maistą.

Vyriškis grasino jai trenkti, ją nužudyti ir supjaustyti.

Tai pranešė 30 metų stiuardesė, žinoma tik kaip B.S., sakydama „Jis valgydamas mėtė maistą, o tada valgė maistą nuo grindų. Aš, priėjusi prie jo, paprašiau grįžti į savo vietą ir ten pavalgyti. Tada atsinešiau šiukšlių maišą ir ėmiau rinkti jo išmėtytą maistą.

Taip pat jis mėtė maistą į kitus keleivius aplink save ir šokinėjo iš savo sėdynės, keldamas maišatį bei netvarką. Kai kurie keleiviai, sėdėję šalia jo, reikalavo pakeisti vietas.“

Be to, B.S. skundėsi, kad A.M. taip smarkiai patraukė už jos palaidinės, kad jai suskaudo, o tada ji buvo išvadinta „sekso verge“.

Moteris teismui pasakė, kad keleivis grasino jai trenkti, ją nužudyti ir supjaustyti.

Kitas palydovas iš Egipto, E.M., teismui pasakė : „Man buvo įsakyta spręsti problemą. Nuėjęs į lėktuvo saloną pamačiau tą britų keleivį, šokinėjantį ant sėdynės ir traukiantį stiuardesę B.S. už palaidinės, o tada baisiai ją įžeidinėjantį.“

Tada A.M. tariamai įjungė lėktuvo dujų signalizaciją tualete rūkydamas cigaretę, taip sukėlęs nerimą kitiems keleiviams.

Kai jam buvo pranešta, kad nusileidus lėktuvui jį pasitiks policija, vyras atsakė agresyviais užgauliojimais , o tada užmigo.

Jis neigia visus kaltinimus, tad teismo procesas buvo atidėtas iki rugsėjo 24 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius