-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje mirė naujagimis, kurį medikai priėmė iš nužudytos nėščiosios

Ispanijos medikams nepavyko išsaugoti kūdikio gyvybės, kuris gimė po cezario pjūvio, atlikto prieš keturias dienas ginkluoto užpuoliko nušautai jo motinai, antradienį pranešė ligoninės pareigūnai.
Kūdikis
Kūdikis / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Naujagimis Ispanija

Naujagimis buvo atgabentas į ligoninę praėjus vos kelioms minutėms po to, kai vienoje Madrido bažnyčioje vyriškis nušovė nėščią moterį.

„Jis mirė čia“, – sakė sostinės ligoninės „Hospital de La Paz“ atstovė, kalbėdama apie naujagimį, kuriam, kaip pranešama, buvo duotas Alvaro vardas.

Naujagimis mirė pirmadienį 15 val. 30 min. (18 val. 30 min. Lietuvos laiku), sakė atstovė, tačiau  jo mirties priežasties nenurodė.

Tragedija įvyko ketvirtadienį vakare Madrido šiaurinėje dalyje esančioje Pinaro Švč. Mergelės Marijos bažnyčioje, kur meldėsi maždaug 30 žmonių.

Įėjęs 34 metų ginkluotas vyriškis iššovė nėščiai moteriai į galvą, žengė kelis žingsnius link altoriaus ir iššovė kitai moteriai į krūtinę, po to priklaupė prieš altorių ir, nužvelgęs savo aukas, pats nusišovė, pasakojo pareigūnai.

Greitosios pagalbos darbuotojai motinos gyvybės išgelbėti nespėjo, tačiau nusprendė išsaugoti netrukus gimti turėjusį kūdikį.

Cezario pjūvį medikų brigada atliko vietoje, tačiau kūdikį teko gaivinti, nes jo širdis jau buvo sustojusi. Greitosios pagalbos medikai išreiškė nuogąstavimų, kad kūdikio smegenys galėjo nukentėti.

Ginkluotą vyriškį Ispanijos žiniasklaida apibūdina kaip benamį, anksčiau dėl narkotikų platinimo, grasinimo ir išnaudojimo turėjusį ryšių su policija. Pranešama, kad jis buvo palikęs savižudžio laišką, kurio turinys neskelbiamas.

Kita per išpuolį sužeista 52 metų moteris buvo paguldyta į tą pačią ligoninę. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, ją peršovusi kulka gyvybiškai svarbių organų nepažeidė, jos gyvybei pavojaus nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius