Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje rastų dviejų negyvų britų vaikų tėvas buvo deportuotas į tėvynę, įtarus jį pedofilija

Dviejų Ispanijoje negyvų rastų britų vaikų tėvas yra įtariamas pedofilas, kuris šią savaitę buvo deportuotas į Didžiąją Britaniją, trečiadienį pranešė policija.
Martinas Smithas
Martinas Smithas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

45–erių metų Martinas Smithas buvo iš Ispanijos parskraidintas į Britaniją antradienį, tą pačią dieną, kai Ljoret de Maro pajūrio kurorto viešbutyje buvo rasti dviejų jo vaikų kūnai ir suimta nužudymu įtariama jo žmona.

M.Smithas „vakar buvo parvežtas į JK.... ir šį rytą pasirodė Karlailo Magistratų teisme, kur jam pateikta 13 kaltinimų dėl lytinių nusižengimų ir paleidimo už užstatą sąlygų nevykdymo“, – sakė šiaurės vakarinėje Anglijos dalyje esančio Kambrijos miestelio policijos pareigūnai.

„Teismo posėdyje išaiškėjo, kad Ispanijos policija informavo Kambrijos policiją, jog Martino Smitho žmona 43–jų metų Lianne Smith yra įtariama dviejų jo vaikų, penkiametės Rebecca ir 11–os mėnesių Danielio, nužudymu Ispanijoje ir buvo suimta“, – informavo pareigūnai.

Motina ir duktė Britanijoje buvo paskelbtos dingusiomis nuo 2007 metų gruodžio mėnesio, pranešė policija.

Antradienį Ispanijos policija pranešė suėmusi britę motiną, kuri yra įtariama nužudžiusi savo du vaikus atostogų Ljoret de Maro kurorte metu.

Vaikų kūnus policijos pareigūnai rado viešbučio miegamajame, sakoma pranešime. Jokių smurto žymių ant jų nerasta; policija aiškinasi jų mirties aplinkybes, teigiama jame.

Maždaug 40 tūkstančių gyventojų turintis pajūrio kurortas yra maždaug už 70 km į šiaurės rytus nuo Barselonos. Ljoret de Maro – vienas populiariausių Ispanijos kurortų, kuriame kasmet ilsisi tūkstančiai britų turistų.

Kambrijos policijos pareigūnai pranešė, kad vaikų tėvas bus laikomas areštinėje iki kito teismo sprendimo.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius