Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos premjeras Berlusconi ir jo žmona tikisi greitai susitarti dėl skyrybų sąlygų

Italijos premjeras Silvio Berlusconi tikisi greitai susitarti dėl skyrybų su savo žmona Veronica Lario, kuri jį kaltina santykiais su viena 17-mete, sekmadienį pranešė Italijos žiniasklaida. Laikraščiai rašo, kad sutuoktiniai ir jų advokatai šeštadienį užtruko beveik penkias valandas Milano teisme.
S.berlusconi su žmona
S.berlusconi su žmona / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Priartėjome prie susitarimo“, – naujienų agentūra ANSA citavo teismo šaltinius po to susitikimo, tačiau išsamesnių detalių nebuvo atskleista.

V.Lario iš pradžių reikalavo, kad vyras jai kas mėnesį mokėtų po 3,5 mln. eurų (12,1 mln. litų) alimentų, nors S.Berlusconi tvirtino galįs mokėti tik po 300 tūkst. eurų (apie milijoną litų).
Tačiau dabar žmona atrodė esanti pasiruošusi sumažinti savo reikalavimus. V.Lario tapo nuolaidesnė, kai premjeras sutiko jai palikti vieną prabangią vilą netoli Milano.

Pora dar nesusitarė dėl savo trijų vaikų ir jų galimos ateities S.Berlusconi verslo imperijoje. Su šį procesą galinčiu pakomentuoti premjero advokatu susisiekti kol kas nepavyko.

53 metų V.Lario paskelbė žiniasklaidai norinti išsiskirti su milijonieriumi verslininku ir politiku praėjusią gegužę, kai paaiškėjo, kad S.Berlusconi dalyvavo vienos perspektyvios manekenės 18–ojo gimtadienio vakarėlyje, kuris vyko Neapolyje.

Premjero žmona pareiškė nebegalinti gyventi su vyru, kuris „mergina nepilnametes“.
73 metų S.Berlusconi ne kartą paneigė palaikantis ryšius su ta Neapolyje gyvenančia mergina, tačiau vėliau įsivėlė į kitą skandalą, kai viena aukšto lygio prostitutė prisipažino permiegojusi su premjeru ir kad jai būdavo mokama už dalyvavimą jo rezidencijoje Romoje vykdavusiuose pokyliuose.

S.Berlusconi savo ruožtu pareiškė, jog už seksą jis niekada nėra mokėjęs.
Pagal Italijos įstatymus, skyrybų byla gali būti nagrinėjama tik praėjus trejiems metams po skyrybų sutarties sudarymo.

S.Berlusconi savo ruožtu pareiškė, jog už seksą jis niekada nėra mokėjęs.
Premjeras, kuris yra antras turtingiausias Italijos pilietis, su Veronica yra susilaukęs trijų vaikų, kuriems dabar 25, 23 ir 21 metai.

Tačiau S.Berslusconi žiniasklaidos imperijoje svarbiausius vaidmenis atlieka jo du vaikai iš pirmosios santuokos. Premjero sūnus Piersilvio (Pjersilvijus) yra žiniasklaidos įmonių grupės „Mediaset“ tarybos pirmininko pavaduotojas, o dukra Marina – investicijų kompanijos „Fininvest“ bei jos žiniasklaidos padalinio „Mondadori“ tarybos pirmininkė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius