Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos premjeras Berlusconi susijęs su mafijos įvykdytais sprogdinimais, tvirtina liudininkas

Vienas įkalintas Italijos mafijos smogikas penktadienį sakė teismui, jog už 1993 metais įvykdytus sprogdinimus nuteistas nusikalstamos grupuotės narys jam yra pasakojęs, jog dabartinis šalies premjeras Silvio Berlusconi palaikė ryšius su mafija.
S.Berlusconi
S.Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

Liudyti teismui sutikęs mafijos narys Gaspare Spatuzza sakė Turino teismui, kad vieno nusikalstamo klano lyderis, kuris vėliau buvo nuteistas už sprogdinimus, jam yra užsiminęs, jog su tomis atakomis yra susijęs S.Berlusconi.

Tuo metu Italijos žiniasklaidos magnatas S.Berlusconi politikoje dar nedalyvavo.  Premjeras oficialiai nesiejamas su šia bylą, kurioje nagrinėjama vieno dėl ryšių su mafija nuteisto S.Berlusconi politikos ir verslo partnerio apeliacija.

S.Berluskoni anksčiau paneigė G.Spatuzzos prokurorams duotus parodymus, vadindamas juos nepagrįstais.  G.Spatuzza pirmą kartą davė parodymus viešame teismo posėdyje, liudydamas byloje, kurioje nagrinėjama S.Berlusconi sąjungininko Marcello Dell'Utri apeliacija. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius