Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 09 /14:23

Italijos miesto Milano teisme išpuolį surengė ir 2 žmones nušovė bankroto bylos atsakovas

Italijos šiaurėje esančiame Milano miesto tribunole aidėjo šūviai, praneša Italijos žiniasklaida. Užpuolikas buvo sulaikytas maždaug 25 km nuo Milano.
Milano teisme nušauti du žmonės.
Milano teisme nušauti du žmonės. / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Temos: 1 Italija

Pranešama, kad užpuolikas – Claudio Giardello. Jis buvo kaltinamas sukčiavimu ir tyčiniu bankroto sukėlimu. Į posėdį atėjęs kostiumu pasipuošęs C.Giardello staiga išsitraukė ginklą ir ėmė šaudyti.

Milano dienraščio „Corriere della Sera“ žurnalistų teigimu, du žmonės per išpuolį buvo nušauti. Vienas iš jų – aukšto rango teisininkas Fernando Ciampi. Antroji auka – teisme liudyti turėjęs asmuo.

Tarp C.Giardello šaudynių metu sužeistų žmonių – jo dėdė ir sūnėnas, turėję liudyti teisme.

Apeliacinio teismo teisėjas Giovanni Canzio agentūrai „Reuters“ taip patvirtino, kad yra ir mažiausiai du žuvę ir vienas sunkiai sužeistas žmogus. 

Milano dienraščio „Corriere della Sera“ žurnalistų teigimu, du žmonės per išpuolį buvo nušauti. Vienas iš jų – aukšto rango teisininkas Fernando Ciampi

Pasigirdus šūviams teisme kilo panika, teisėjai ir kiti teismo darbuotojai puolė slėptis į įvykio vietą skubėjo policijos pajėgos. Aiškinamasi, kaip C.Giardello pavyko įsinešti ginklą į metalo detektoriais apsaugotą teismo pastatą.

Suėmė įtariamąjį

Italijos policija suėmė įtarimąjį užpuoliką, nurodė vidaus reikalų ministras Angelino Alfano.

Ministras „Twitter“ pranešime rašo, kad „numanomas žudikas“ buvo sučiuptas ir „dabar yra laikomas karabinierių (karo policijos) kareivinėse“.

A.Alfano pridūrė, kad įtariamasis buvo sučiuptas, kai motoroleriu spruko iš įvykio vietos. Jis buvo sulaikytas karabinierių Vimerkatės miestelyje, esančiame už maždaug 25 km nuo Milano, rašoma A.Alfano „Twitter“ pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius