Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamas JAV žudikas maniakas pareiškė esąs nepakaltinamas

Įtariamas žudikas maniakas, kurio namuose Ohajuje ir aplink juos buvo rasti vienuolikos nužudytų moterų palaikai, ketvirtadienį pareiškė nepripažįstantis savo kaltės dėl nužudymų, nes yra nepakaltinamas, pranešė kaltintojai.
Anthony Sowellas
Anthony Sowellas / Klyvlendo policijos nuotr.

Klivlando teismo pareigūnai sakė, kad 50 metų Anthony Sowellas padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl maždaug 85 bylos kaltinimų, tarp jų – žmogžudystėmis, pagrobimais, išžaginimais ir užpuolimais.

Kaltintojai siekia mirties bausmės už nusikaltimus, įvykdytus nuo 2007 metų birželio iki 2009 metų birželio.

„Prisiekusieji turės pasakyti, ar gynyba įrodė, kad jis yra nepakaltinamas, – sakė kaltintojas Billas Masonas. – Jei prisiekusieji nuspręs kaip tik taip, jis eis ne į kalėjimą, o į psichiatrijos ligoninę, kur kas porą metų bus vertinamas iš naujo.“

Palaikai A.Sowello valdose buvo rasti vienai moteriai pranešus policijai, kad vyras ją įsiviliojo į namus, išžagino ir smaugė virve, bet jai atgavus sąmonę paleido.

Policininkai rado kelis galiniame sode pūvančius lavonus, o likusius palaikus – namo viduje. A.Sowellas, kuris buvo areštuotas spalio 31 dieną, tame name gyveno nuo to laiko, kai 2005-aisiais buvo išleistas iš kalėjimo, kuriame atliko 15 metų laisvės atėmimo bausmę už bandymą išžaginti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius