Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Lužkovo kerštas prezidentui D.Medvedevui – kritika per CNN

Nušalintasis Maskvos meras Jurijus Lužkovas neliko skolingas savo politiniams oponentams. Rusijos prezidentui Dmitrijui Medvedevui, atleidusiam iš pareigų, jis pažėrė viešos kritikos interviu TV kanalui CNN.
Jurijus Lužkovas
Jurijus Lužkovas / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs Maskvos meras J.Lužkovas CNN eteryje pareiškė, kad prezidentas D.Medvedevas „žiūrėjo pro pirštus į teroro aktus, prastą derlių ir katastrofas“.

CNN žurnalistą labiausiai domino Vladimiro Putino ir D.Medvedevo tandemo santykiai. Paklaustas, kas iš tikrųjų valdo Rusiją, J.Lužkovas atsakė nežinąs, nes pastaruoju metu mažai bendravo su V.Putinu ir D.Medvedevu. Buvęs meras spėjo, kad D.Medvedevas stengiasi įrodyti esą savarankiškas, todėl jį ir atleido.

„D.Medvedevas – žmogus, kuris į valdžią atėjo ne savo pastangomis, o buvo priimtas rekomendavus Putinui“, – sakė J.Lužkovas. Todėl, J.Lužkovo nuomone, D.Medvedevas ir galėjo padaryti tokį „klaidingą žingsnį“, – atstatydino J.Lužkovą, norėdamas parodyti, kad valdo situaciją.

Kritikuodamas D.Medvedevą buvęs Maskvos meras teigė, kad populiarumą reikia išsikovoti ne skandalingais atstatydinimais, o rūpinantis savo šalimi. Pavyzdžiui, skiriant pakankamai dėmesio saugumui ir ekonomikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius