Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.F.Kennedy duktė siekia patekti į Senatą

Caroline Kennedy, vienintelis dar gyvas nužudytojo JAV prezidento Johno F.Kennedy vaikas, patvirtino, kad nori patekti į Senatą, pirmadienį sakė Niujorko valstijos gubernatorius.
Caroline Kennedy
Caroline Kennedy / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Dukra

C.Kennedy sakė, kad sieks pakeisti Hillary Clinton, kurios vieta Senate liks laisva jai tapus Baracko Obamos administracijos valstybės sekretore.

„Ji man pasakė, kad domisi ta vieta“, – pranešė gubernatorius Davidas Patersonas, kuris turi išrinkti žmogų, laikinai pakeisiantį H.Clinton.

2010 metais šis naujasis senatorius turės dalyvauti specialiuose rinkimuose.

Perspektyva dar vienam legendinės JAV politikų šeimos atstovui užimti aukštą postą žavi daugelį niujorkiečių. Tą vietą Senate, kuri greitai liks laisva, kadaisė užėmė C.Kennedy dėdė Robertas F.Kennedy.

Kai kurie kritikai apibūdina C.Kennedy kaip aukštuomenės žvaigždę su 24 karatų ryšiais ir legendine JAV politikos pavarde. Ji taip pat yra teisininkė ir rašytoja, bet iki šiol viešumos vengdavo.

Tarp kitų pretendentų į senatorius yra Niujorko valstijos generalinis prokuroras Andrew Cuomo, buvusio gubernatoriaus Mario Cuomo sūnus.

D.Patersonas savo sprendimą žada paskelbti tik tuomet, kai sausio 20 dieną pradės dirbti B.Obamos administracija ir H.Clinton vieta Senate liks laisva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius