Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunikį įdavė policijai

Moteris, kuri po penkių dienų turėjo susituokti su savo išrinktuoju, įdavė jį policijai, sužinojusi apie jo iškrypėliškus polinkius, rašo „The Daily Mail“.
Be puošnių šventinių drabužių vestuvės sunkiai įsivaizduojamos. Ievos ir Adomo kostiumas – ne išeitis.
Jaunikis ir nuotaka / Photos.com nuotr.

Richardas Manley prisipažino kaltu dėl visų 19 jam pateiktų kaltinimų, įskaitant nepadorų užpuolimą, nepadorų vaikų fotografavimą ir vaikų pornografijos platinimą.

Du vaikus auginanti 35-erių moteris, kuri nenorėjo būti įvardinama, džiaugėsi, jog laiku sužinojo apie sužadėtinio polinkius ir apsaugojo nuo jo savo atžalas. Pora susitikinėjo ketverius metus ir netrukus turėjo susituokti.

Vyrui prieš keletą dienų buvo paskirta bausmė – šešeri metai kalėjimo. Taip pat jam uždrausta kada nors gyvenime dirbti su vaikais.

Tiesa apie jį išaiškėjo dar rugsėjo pabaigoje, kai sužadėtinė netyčia aptiko jam siųstą žinutę, iš kurios konteksto buvo aišku, kad R.Manley yra pedofilas. Moteris atvirai paklausė sužadėtinio ir šis prisipažino nepadoriai fotografavęs vieną mergaitę ir lietęs ją, tačiau tai buvo prieš daugelį metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius