Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV cirke nukritus konstrukcijai sunkiai susižeidė devynios akrobatės

Per cirko pasirodymą „Providense Rod Ailande“, filmuojant žiūrovams, sekmadienį nukrito pakabinama konstrukcija ir buvo sunkiai sužeistos devynios akrobatės, kurių aštuonios turėjo parodyti numerį pakabintos už plaukų.
JAV cirke per pasirodymą nukrito pakabinama konstrukcija
JAV cirke per pasirodymą nukrito pakabinama konstrukcija / „Youtube.com“ stop kadras

Cirko „Ringling Brothers and Barnum and Bailey Circus“ akrobatės, pakabintos už plaukų, atrodė tarsi „gyvas“ sietynas.

Cirko motininė įmonė „Feld Entertainment“ pranešė, kad nelaimė tiriama.

„Per pakabinimo už plaukų numerį įvyko nelaimė. Visoms numerio atlikėjoms buvo skubiai suteikta medicininė pagalba ir jos buvo nuvežtos į vietos ligoninę tolesniam gydymui“, – sakoma „Feld Entertainment“ pareiškime.

Akrobatės buvo skubiai nuvežtos į ligoninę, jų būklė sunki, bet sužeidimai pavojaus gyvybei nekelia

Taip pat skelbiama, kad 11 val., po nelaimės, renginys buvo sustabdytas ir kad du kiti tos dienos pasirodymai buvo atšaukti.

Netrukus po to, kai nukrito konstrukciją dengusi užuolaida, staiga nukrito ir pati metalo konstrukcija. Moterys, kurios buvo prie jos prikabintos, iš 8-12 m aukščio nukrito ant kitos atlikėjos, kuri stovėjo arenoje, pranešė policija, kurią citavo vietos laikraštis „The Providence Journal“.

Akrobatės buvo skubiai nuvežtos į ligoninę, jų būklė sunki, bet sužeidimai pavojaus gyvybei nekelia.

Vaizdo medžiagoje, kurią „YouTube“ tikriausiai paskelbė vienas žiūrovas, matyti, kaip konstrukcija nukrito ant žemės, netrukus po to, kai buvo pakelta beveik iki pat numatyto aukščio. Šou vyko arenoje „Dunkin' Donuts Center“.

Cirko interneto svetainėje nurodoma, kad trupėje „Medeiros Troupe“ dirba akrobatės iš JAV, Brazilijos, Bulgarijos ir Ukrainos, atliekančios choreografijos ir atskirų akrobatinių numerių derinį, visą tą laiką vien už plaukų pakabintos 35 pėdų (10,6 m) aukštyje“.

„Per šį šiurpą keliantį numerį žiūrovai net pamatys, kaip vienos iš šių gražuolių sruogos išlaiko trijų merginų svorį“, – rašoma svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius