Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV dėl uragano atšaukta 7 tūkst. skrydžių

JAV dėl uragano Irena jau atšaukta apie 7 tūkst. skrydžių, praneša amerikiečių naujienų portalas bloomberg.com. Pranešama, kad skrydžius nutraukė bendrovės „United Continental Holding Inc.“, „Delta Air Lines Inc.“ ir „JetBlue Airways Corp.“.
Niujorko Johno F.Kennedy tarptautinis oro uostas
Niujorko Johno F.Kennedy tarptautinis oro uostas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad atsižvelgiant į meteorologų  perspėjimus, skrydžiai atšaukiami septyniuose pagrindiniuose Vašingtono, Filadelfijos, Niujorko ir Bostono oro uostuose. Sekmadienį Niujorke sustos visuomeninis transportas: nevažinės traukiniai, autobusai, sustos metro darbas. Nuogąstaujama, kad dėl to žmonės, kurių skrydžiai buvo atšaukti, liks įkalinti oro uostuose. 

Didžiausia pasaulyje skrydžių bendrovė „United Continental Holding Inc.“ pranešė, kad sekmadienį bus nutraukti visi skrydžiai trijuose Niujorko oro uostuose. Skrydžius atnaujinti planuojama pirmadienio rytą.

„Delta Air Lines Inc.“ paskelbė sekmadienį taip pat nutrauksianti visus skrydžius Niujorko oro uostuose. „JetBlue Airways Corp.“ pranešė sekmadienį ketinanti nutraukti daugiau kaip 75 proc. skrydžių, o pirmadienį neįvyks apie pusę suplanuotų skrydžių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius