Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV moksleivis pašovė du savo mokyklos administratorius ir nusižudė

JAV policijos detektyvo sūnus trečiadienį pradėjo šaudyti vienoje vidurinėje mokykloje Nebraskoje, sužeisdamas direktorių ir jo pavaduotoją, o vėliau nukreipė ginklą į save.
Ginklas
Ginklas. / Photos.com

Tuo tarpu po kalėdinių atostogų neseniai į pamokas grįžę mokiniai per šį incidentą apimti panikos pasislėpė mokyklos virtuvėje.

Užpuolikas, kuris šią mokyklą lankė ne ilgiau nei du mėnesius, pabėgo iš įvykio vietos ir nuvažiavęs kelis kilometrus nusišovė savo automobilyje.

Pareigūnai atsisakė komentuoti, kokios priežastys galėjo paskatinti 17-metį Robertą Butlerį jaunesnįjį šaudyti į mokyklos vadovus, kurie buvo hospitalizuoti.

Omahos mieste esančios Milardo Pietinės vidurinės mokyklos moksleivė Jessica Liberator pasakojo buvusi kavinėje, kai kitas administracijos darbuotojas atbėgo ir pasakė visiems eiti į „virtuvės galą“.

Moksleivė sakė pradėjusi verkti, kai jie išgirdo beldimą į virtuvės duris, o kavinės darbuotoja šūktelėjo visiems gulti ant grindų. Tačiau, laimei, vidun niekas neįėjo.

R.Butleris lapkritį buvo perkeltas iš vienos vidurinės mokyklos Linkolno mieste, esančiame už maždaug 80 kilometrų į pietvakarius nuo Omahos.

Savo tinklalapyje socialiniame tinkle „Facebook“ trečiadienį paskelbtame necenzūrinių žodžių kupiname pranešime jaunuolis perspėjo, kad žmonės dar išgirs apie jo „piktadarybes“. R.Butleris pridūrė, kad mokykla jį privertė griebtis smurto.

Paauglys rašo, kad mokykla Omahoje yra dar blogesnė nei ankstesnė ir kad šis miestas jį pakeitė. R.Butleris atsiprašė dėl būsimo išpuolio, taip pat sakė norintis, kad žmonės jį prisimintų tokį, koks jis buvo prieš įsikišdamas „į šeimų, kurias sužlugdžiau, gyvenimus“.

„Viso gero“, – jis baigė savo pranešimą.

Šis incidentas įvyko viename Omahos vakariniame rajone esančioje mokykloje, kurioje mokosi apie 2 100 vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius