Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV televiziją NBC palieka laidos, per kurią buvo įrašyti vulgarūs Donaldo Trumpo pasisakymai, vedėjas

Billy Bushas, vedęs televizijos laidą, kurios metu buvo įrašytos gašlios Donaldo Trumpo pagyros apie tai, kaip jis nebaudžiamas grabinėja moteris, palieka NBC laidą „Today“, pranešė „NBC News“.
Billy Bushas
Billy Bushas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paviešintas garso įrašas sukėlė pasipiktinimo bangą dėl D.Trumpo elgesio su moterimis. Kelios jų vėliau viešai apkaltino respublikonų kandidatą į prezidentus seksualiniu priekabiavimu.

B.Bushas, buvusio prezidento George’o H.W.Busho sūnėnas, 2005-aisiais dirbo pramoginės laidos „Access Hollywood“ vedėju. Politinę audrą sukėlęs jo pokalbis su D.Trumpu buvo įrašytas jiems atvykus į vienos muilo operos filmavimo aikštelę.

B.Bushas prie NBC ryto laidos „Today“ komandos prisijungė rugpjūtį.

„NBC laidos „Today“ vedėjas B.Bushas pirmadienio ją palieka“, – rašoma „Today“ vyresniojo prodiuserio Noah Oppenheimo rašte darbuotojams.

„Esu labai dėkingas savo dukroms už pokalbius, taip pat už šeimos, draugų bei kolegų paramą. Nekantriai laukiu to, kas manęs laukia ateityje“, – rašoma B.Busho išplatintame pareiškime.

Paviešintame įraše D.Trumpas giriasi, jog gali grabinėti ir bučiuoti moteris be jų sutikimo, nes yra įžymus.

„Scanpix“/AP nuotr./Donaldas Trumpas
„Scanpix“/AP nuotr./Donaldas Trumpas

B.Bushas į gašlias nekilnojamojo turto magnato, kuriam pramogų pasaulio įžymybės statusą pelnė dalyvavimas NBC realybės šou „Mokinys“ („The Apprentice“), pagyras atsako juoku ir pokštais.

Įsiplieskus skandalui, B.Bushas sakė, kad jam „nemalonu ir gėda“ dėl savo vaidmens šiame incidente.

B.Busho alga televizijoje NBC už valandos trukmės informacinės-pramoginės laidos „Today“ vedimą siekė 3,5 mln. JAV dolerių per metus.

D.Trumpas atsiprašė už įraše girdimus vulgarius pasisakymus, tačiau tvirtino, jog tai tebuvo „persirengimo kambario lygio kalbos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius