Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaip į vandenį: prancūzai spėlioja, kur dingo keturių asmenų šeima

Prancūzijos Nanto mieste ramiai gyvenusi Troadecų šeima dar vasario 16-ąją dingo lyg į vandenį. Policija iki šiol nerado visų keturių asmenų, bet jau pradėjo tyrimą dėl įtariamos žmogžudystės, skelbia BBC.
Dingusi Troadecų šeima
Dingusi Troadecų šeima / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atverti bylą pareigūnams leido tai, kad šeimos name rastose kraujo dėmėse yra trijų iš keturių dingusių Truadecų šeimos narių DNR.

Nors dingimas vis dar itin mįslingas, manyti, kad buvo įvykdytas nusikaltimas, leidžia ir tai, jog prancūzų banko sąskaitose neatliekami jokie veiksmai, neaktyvūs ir mobilieji telefonai.

O maždaug 300 km už Nanto rastas vieno dingusiųjų asmens dokumentas ir kelnės.

Troadecų šeima – maždaug 50 metų Pascalis ir Brigitte, jų 21-erių sūnus Sebastienas bei 18-metė dukra Charlotte – paskutinį kartą matyta vasario 16 dieną. Į policiją kreipėsi Brigitte sesuo.

Tyrėjai apieškojo šeimos dviejų aukštų namą ir aptiko abiejų tėvų bei Sebastieno DNR. Tiesa, Charlotte pėdsakų nerasta.

Kraujo buvo rasta ant Sebastieno telefono, ant Brigitte laikrodžio ir po laiptais. Prokuroro Pierre'o Senneso teigimu, yra ženklų, kad dėmes kažkas bandė nuvalyti.

Pierre'as Sennesas: „Toks įspūdis, kad tame name tiesiog sustojo laikas.“

Patalynė nuo lovų buvo nuimta, o kelios antklodės buvo pakabintos džiūti viename kambaryje. Skalbyklėje mėtėsi dar šlapi drabužiai, o šaldytuve netrūko šviežio maisto.

„Toks įspūdis, kad tame name tiesiog sustojo laikas“, – pastebėjo P.Sennesas, pridūręs, kad prie namo buvo pastatyti ir du šeimos automobiliai. Tiesa, Sebastienui priklausiusi mašina dar nerasta.

Nors šeimą tyrėjai laiko normalia, žiniasklaidoje jau pranešama, kad tėvas Pascalis praeityje yra kentėjęs nuo depresijos, o psichologinių problemų turėjo ir Sebastienas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Policija įtaria, kad Troadecų šeima buvo nužudyta
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Policija įtaria, kad Troadecų šeima buvo nužudyta

Šis jaunas vyras 2013 metais, kai dar buvo nepilnametis, buvo nuteistas viešiesiems darbams. Jis savo tinklaraštyje svaidėsi grasinimais mirtimi.

O dienraštis „Le Monde“ pranešė, kad Sebastienas viename internetiniame forume apie kompiuterinius žaidimus neseniai buvo parašęs: „Ko aš labiausiai nekenčiu? Savo atvaizdo? Kas mane liūdina? Mano gyvenimas.“

„Jei tikrai žinotumėte, kas vyksta mano galvoje, pagalvotumėte, kad aš esu moralės neturintis pamišėlis“, – jaunuolis skelbė ir tinkle „Twitter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius