Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Kaip pasaulis atrodys 2050-aisiais: nuo Trečiojo pasaulinio karo iki laikraščių išnykimo

Pastaruosius šešerius metus britai ėmė labiau tikėti monarchijos ateitimi. Be to, jie labiau tiki, kad įmanoma gyventi ne tik Žemėje.
Žemė
Žemė / „Shutterstock“ nuotr.

Kaip skelbia portalas independent.co.uk, nuo 2010-ųjų „YouGov“ organizuoja apklausas, kuriose kasmet britams pateikiami 26 klausimai apie tai, koks, jų manymu, pasaulis bus 2050-aisiais.

2010-aisiais dauguma britų manė, kad monarchija bus panaikinta per artimiausius 40 metų. Jie taip pat galvojo, kad žmonėms yra galimybė gyventi tik mūsų planetoje.

Per pastaruosius šešerius metus šios nuomonės visiškai pasikeitė. 52 proc. respondentų, kurie anketas pildė 2010-aisiais, sakė, kad britų monarchija bus panaikinta iki 2050-ųjų, ir tik 16 proc. iš šiųmečių respondentų mano taip pat.

Britai šiuo metu kur kas optimistiškesni, kalbėdami apie gyvybę kitose planetose. 43 proc. šių metų respondentų mano, kad gyventojai kitose planetose gali būti atrasti 2050-aisiais (palyginti su 12 proc. 2010-aisiais).

Anot respondentų, išaugo tikimybė, kad astronautai nusileis Marse, kad kils trečiasis pasaulinis karas ir išnyks laikraščiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius