Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijoje vyras prisipažino išžudęs savo tėvus ir vaikus

Vienas vyras mirtinai subadė savo senyvą tėvą, taip pat nužudė du sūnus, savo motiną ir galiausiai – šeimos šunį, tuomet ramiai iškvietė policiją į savo namus Goletos miestelyje Kalifornijos centrinėje pakrantėje ir pareiškė detektyvams, jog šios žudynės buvo jo likimas, antradienį pranešė pareigūnai.
Peilis
Peilis / „Scanpix“ nuotr.

Tas incidentas įvyko pirmadienio vakarą, o prisipažinęs žudikas – 45 metų Nicolas Holzeris – nesipriešino suimamas savo name, esančiame netoli Kalifornijos universiteto padalinio Santa Barbaroje (UCSB).

Nusikaltimo vietoje buvo rasti du virtuviniai peiliai, kuriais, kaip manoma, buvo nužudytos aukos.

Tai dar viena milžiniška tragedija mūsų bendruomenei, – sakė Santa Barbaros apygardos šerifas Billas Brownas.

„Tai dar viena milžiniška tragedija mūsų bendruomenei“, – sakė Santa Barbaros apygardos šerifas Billas Brownas, turėdamas omenyje gegužę įvykdytą išpuolį, per kurį vienas vyras netoli UCSB miestelio nušovė šešis žmones, o dar 13 sužeidė.

Pasak B.Browno, N.Holzeris anksčiau nebuvo patekęs į teisėsaugos akiratį, o policija nebuvo iškviesta į jo namus, kuriuose N.Holzeris septynerius metus gyveno su savo tėvais ir sūnumis – 13-mečiu Sebastianu ir 10-mečiu Vincentu. Vyras užsitikrino visišką savo vaikų globą per skyrybas, įvykusias prieš kelerius metus, nurodė šerifas.

B.Brownas sakė, jog kol kas neaišku, ar N.Holzerio psichika buvo sutrikusi.

N.Holzeris pareiškė šerifo įgaliotiniams, kad nužudė savo 73 metų tėvą Williamą Holzerį, o po to įžengė į miegamąjį, kuriuo dalydavosi su savo sūnumis, ir nudūrė abu miegančius berniukus. Galiausiai jis nudūrė savo 74 metų motiną Sheilą ir šunį.

Po to išpuolio N.Holzeris „paskambino (pagalbos telefonu) 911 ir ramiai bei dalykiškai pasakė dispečeriui, kad išžudė savo šeimą“, nurodė šerifas.

Apie 30 tūkst. gyventojų turinti Goleta yra Kalifornijos centrinėje pakrantėje, už maždaug 160 kilometrų į šiaurės vakarus nuo Los Andželo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius