Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijos korėjiečių krikščionių prieglaudoje nušauta moteris, 3 asmenys sužeisti

Ginkluotas užpuolikas antradienio vakarą vienoje Kalifornijos pietuose įsikūrusioje korėjiečių krikščionių prieglaudoje nušovė moterį ir sužeidė dar tris asmenis, pranešė pareigūnai
Temos: 1 Kalifornija

Manoma, kad vienas iš sužeistųjų yra pats užpuolikas. Tyrėjai kol kas tiksliai nežino, dėl kokių priežasčių kilo susišaudymas Kotongnės prieglaudos stovykloje, sakė apygardos šerifo atstovas spaudai Dennisas Gutierrezas.

„Ten buvo keletas vienuolių, kurios labai sukrėstos“, – nurodė pareigūnas.

Pasak D.Gutierrezo, bent dviejų sužeistųjų būklė kritinė. Netoli prieglaudos įsikūrusio Inland Velio regioninio medicinos centro vyriausioji slaugytoja sakė neturinti informacijos apie nei vieną iš aukų.

Policija ir greitosios pagalba atvažiavo į netoli 79-ojo greitkelio užmiestyje įsikūrusios prieglaudos 19 val. vietos laiku gavę pranešimą, ginkluotas užpuolikas šovė į savo žmoną, nurodė Kalifornijos greitkelių policijos atstovas spaudai Mario Lopezas. Pasak jo, atvykus pareigūnams vienas asmuo jau buvo miręs, o kiti trys išvežti į ligoninę.

D.Gutierrezas citavo tyrėjus, kurie nurodė, jog visos aukos tikriausiai buvo vyresnės nei 40 metų.

Ši prieglauda yra viena iš keturių, priklausančių pagalbą neturtingiems asmenims ir benamiams teikiančios katalikiškos organizacijos „Kotongnės broliai ir seserys Jėzuje“ (Kkottongnae Brothers and Sisters of Jesus) JAV padaliniui. Šią organizaciją Pietų Korėjoje 1976 metais įkūrė kunigas Oh Woong Jin.

Antradienio vakarą telefonu atsiliepusi Linvude veikiančios šios organizacijos padalinio atstovė sakė nemokanti anglų kalbos ir atsisakė komentuoti susišaudymą prieglaudoje.

Organizacijos tinklalapyje nurodoma, kad „Kkottongnae“ korėjiečių kalba reiškia „Gėlių kaimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius