-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kanibalas Ugandoje papasakojo, kaip jis tokiu tapo

Pastaraisiais metais Ugandoje pastebimas kanibalizmo protrūkis. Režisierius Matthew Godmanas nuvyko į Ugandą tam, kad pakalbintų kanibalus ir išsiaiškintų, dėl kokių priežasčių jie tai daro, skelbia businessinsider.com.
Kanibalas
Kanibalas / Nuotr. iš „YouTube“
Temos: 1 Uganda

Apie kanibalizmą Ugandoje prakalbta visame pasaulyje po žiauraus įvykio kovo mėnesį. Tuomet nėščia moteris ir jos vaikas centrinėje Ugandos dalyje buvo nužudyti ir, kaip manoma, suvalgyti vietos kanibalų. Tiriant šį nusikaltimą buvo sulaikyta 14 žmonių. 

Kanibalizmas sėja baimę Ugandos kaimuose. Žmonės naktimis išstato sargybą, o įtariamieji kanibalai sulaukia įsiūčio protrūkių. Pastaraisiais mėnesiais užfiksuota nemažai atvejų, kuomet žmonės griauna įtariamųjų kanibalų namus. 

M.Godmanas Ugandoje paėmė interviu iš kanibalo vardu Baboola. Šį interviu galite žiūrėti čia: 

VIDEO: Kanibalas Ugandoje

„Gyvenime visuomet kas nors tau pristato kažką naujo. Vaikystėje man svainis davė paragauti žmogienos. Kai paklausiau jo, ką jis valgo, jis atsakė, kad tai yra geras dalykas ir kad aš nesirūpinčiau“, – pasakojo jis. 

Baboola pasakoja, kad jis valgo tik savaimine mirtimi mirusių žmonių kūnus ir neprisideda prie žudymų. 

Jis sakė tikįs, kad žmogieną valgo todėl, kad neturėjo pasirinkimo. „Kai kurie iš mūsų būna užburiami ir nuo tos akimirkos ima mėgti žmogaus mėsą“, – sakė jis. 

Baboola pasakoja, kad labiausiai mėgsta ką tik mirusių žmonių mėsą. „Jei valgai ką tik mirusio žmogaus kūną, jis būna kur kas skanesnis. Jeigu valgai kūną, kuris ištrauktas iš kapo, jo mėsa būna visai kitokia, tai iš karto lengvai atpažįsti“, – sakė jis.

Vyras teigia, kad atsisakyti valgyti žmogienos nėra lengva, tačiau pastaruoju metu stengiasi to nedaryti. „Kartais aš ją valgau kokiomis nors specialiomis progomis“, – sako jis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius