Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katastrofa: leisdamasis užsidegė „Taban Air“ lėktuvas „Tu-154“ (video, nuotraukos)

Keleivinis Irano aviakompanijai „Taban Air“ priklausiantis lėktuvas „Тu-154“ avariniu būdu buvo priverstas leistis Šiaurės Rytų Irano mieste Mešhede (900 km nuo sostinės Teherano). Leisdamasis jis užsidegė, praneša lenta.ru, remdamasi AFP.
Užsidegęs lėktuvas Tu-154
Užsidegęs lėktuvas „Tu-154“
Temos: 2 Lėktuvas Iranas

Irano naujienų agentūra  ISNA pranešė, kad gaisras kilo lėktuvo galinėje dalyje. Incidento metu lėktuvo kėbulas nukentėjo smarkiai: nulūžo sparnas ir važiuoklė.

Pirminiais duomenimis, visi keleiviai (dauguma jų – maldininkai) liko gyvi. Iš viso lėktuvu skrido 157 keleiviai,  13-a iš jų buvo ekipažo nariai. Avarijos metu nukentėjo 46 keleiviai, visi jie išvežti į ligoninę.

Lėktuvas „Tu-154“ skrido iš Abadano (Irano pietvakariuose) į Mešhedą. Aviakompanijos atstovai teigia, kad dėl rūko lėktuvas iš pradžių buvo nusileidęs Isfahane, tačiau po trumpos pertraukėlės pakilo skristi į Mešhedą.

 Minima ir kita priežastis – neva orlaiviu buvo skraidinamas sunkus ligonis ir dėl jo būklės reikėjo skubiai leistis Mešhede.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius