-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klientas papjovė garsiausią Ukrainos žiniuonį

Ukrainos milicija aiškinasi, kas nužudė plačiai žinomą žiniuonį Michailą Nečajų. Beveik neabejojama, kad senuką peiliu papjovė vienas jo klientų.
Michailas Nečajus
Michailas Nečajus / Kadras iš „YouTube“

81 metų M.Nečajus buvo nužudytas ankstų penktadienio rytą  savo paties namuose Verchnyj Jasenevo kaime.

Ukrainos laikraštis „Segodnia“ rašo, kad informaciją apie nužudymą milicija gavo prieš 7 valandą ryto. Tokiu metu žiniuonis jau priiminėdavo klientus. Iškart po to, kai buvo rastas senolio kūnas, teisėsaugos atstovai teigė neatmetantys, kad nusikaltimą galėjo padaryti moteris.

„Kai pas jį apsilankė vienas klientas, M.Nečajus ilgai pas save nekvietė kitų lankytojų. Vėliau jis buvo rastas nužudytas“, – sakė vietos milicijos atstovas spaudai Vasilijus Gultaičiukas. Praėjus parai po nusikaltimo milicija pranešė sulaikiusi įtariamąjį, tačiau jo asmenybė neatskleidžiama. Tik pranešama, kad sulaikytasis yra 1968 metų gimimo.

Kaimo gyventojai įsitikinę, kad su būrėju esą susidorojo „juodasis magas“. Jų žodžiais, ketvirtadienio vakarą pas M.Nečajų atėjo psichine liga sergantis pagyvenęs vyras, kuris dvi dienas visaip stengėsi patekti pas žiniuonį. Ekstrasenso kaimynai įsitikinę, kad būtent jis ir papjovė M.Nečajų, o paskui ramiai išėjo iš kambario ir pasakė eilėje laikusiems žmonėms, kad kurį laiką netrukdytų žiniuonio.

Po kraupaus įvykio kaimiečiai prisimena paties M.Nečajaus, kuris save vadino „baltuoju magu“, pasakojimus. Jis žmonėms teigė, kad Karpatuose gyvena „juodieji magai“, kurie nuolatos kariauja su „baltaisiais“. Kaime kalbama, kad žudikas esą ir buvo „juodasis magas“.

M.Nečajus buvo žinomas ne tik visoje Ukrainoje, bet ir už jos ribų. Jis garsėjo kaip gydytojas, ekstrasensas, žiniuonis, turintis nepaprastų galių. Senolis žmones gydė užkalbėjimais, specialiais prietaisais ir žolelių nuovirais.

Padėti žmonėms įveikti negalavomus M.Nečajus išmoko dar vaikystėje. Žinomas atvejis, kad jis vien minties galia žmogui sustabdė kraujavimą. Teigiama, kad nepaprastos galios Nečajų giminėje buvo perduodamos iš kartos į kartą, o nužudytojo protėvis buvo artimiausias XVII amžiaus Ukrainos kazokų etmono Bogdano Chmelnickio bendražygis. Šis taipogi domėjosi okultizmu ir netradicine medicina.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius