Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko laukti Rusijoje: šios šalies Vidaus reikalų ministerijos ataskaita piešia itin niūrią šalies ateitį

Rusijos Vidaus reikalų ministerija savo tinklalapyje publikavo prognozę Rusijai artimiausiems 5 metams. Joje šalies ateitis atrodo itin niūri: nusikalstamumo augimas, alkoholizmo didėjimas, masinis žmonių nepasitenkinimas, korupcija.
Policija sulaiko mitingo dalyvius
Policija sulaiko mitingo dalyvius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rusija

Šioje ataskaitoje, kurią cituoja portalas topnews.ru, skelbiama: „Per artimiausius 3-5 metus laukia socialinės įtampos augimas ir „visuomenės alkoholizavimas“ dėl valdžios autoriteto mažėjimo, didelės korupcijos, „politinio elito deklaratyvių priemonių“ ir situacijos nekontroliavimo“.

Rusijos Vidaus reikalų ministerija prognozuoja, kad dėl valdžios autoriteto mažėjimas ir finansinės krizės augs kriminalinių grupuočių įtaka, daugės nusikaltimų.

Prognozuojama, kad Rusijoje atsiras nauji nusikalstami dariniai, kuriems plėtotis įtakos turės infliacijos augimas, nedarbo išaugimas, atlyginimų vėlavimas, skurdo augimas, socialinių skirtumų išryškėjimas, įtampos visuomenėje didėjimas.

Taip pat pažymima, kad šalyje didės ekstremistinių grupuočių grėsmė, augs paauglių nusikaltėlių skaičius. Naujosios grupuotės, spėjama, išnaudos ir technologines naujoves.

Ataskaitoje skelbiama ir tai, kad mažės pareigūnų darbo efektyvumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius