-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Billas Gatesas atsisakė „Facebook“

Vienas „Microsoft“ įkūrėjų Billas Gatesas sakė, jog buvo priverstas atsisakyti socialinio tinklo „Facebook“, nes pernelyg daug žmonių norėjo būti jo draugais.
Billas Gatesas
Billas Gatesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Facebook

Milijardierius B.Gatesas, filantropu tapęs kompiuterių fanatikas, kuris šeštadienį Indijoje buvo pagerbtas už labdaringą veiklą, Delyje susirinkusiai auditorijai sakė, jog išbandė „Facebook“, bet viskas baigėsi tuo, kad „10 tūkst. žmonių norėjo būti jo draugai“.

B.Gatesas, kuris tebėra „Microsoft“ valdybos pirmininkas, sakė, jog jam buvo sunku suprasti, ar jis pažįsta tą ar kitą žmogų.

„Buvo tiesiog tikrai per daug vargo, tad mečiau“, - verslininkų forume sakė B.Gatesas.

Į Indijos sostinę jis atvyko atsiimti Indiros Gandhi taikos, nusiginklavimo ir vystymo premijos, kurią vyriausybė skyrė už jo pagalbą labdaros organizacijoje - Billo ir Melindos Gatesų fonde.

Šis fondas sveikatos apsaugos ir vystymo projektams Indijoje, pirmiausia - dėl AIDS ir poliomielito, skyrė beveik milijardą dolerių.

B.Gatesas taip pat prisipažino auditorijai, kad nėra labai įgudęs siuntinėti trumpąsias žinutes ir kad nėra technikos žmogus 24 valandas per parą. „Daug skaitau ir dalis to skaitymo būna ne kompiuteryje", - sakė jis.

B.Gatesas, kuris puoselėjo viziją apie kompiuterius ant kiekvieno stalo kiekvienuose namuose, sakė, kad informacinių technologijų revoliucija buvo „nepaprastai naudinga“, bet pridūrė: „Visos tos technologinės priemonės švaisto mūsų laiką, jei esame neatidūs“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius