Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 13 /17:18

Kremlius atrado Vladimirą Putiną jo užmiesčio rezidencijoje netoli Maskvos

Kremliaus spaudos tarnyba pagaliau paskelbė apie naują įvykį prezidento Vladimiro Putino darbotvarkėje. Skelbiama, jog Rusijos vadovas kovo 16-ąją, pirmadienį, Sankt Peterburge susitiks su Kirgizijos prezidentu Almazbeku Atambajevu. Netikėtai jo darbotvarkė buvo papildyta ir penktadienį – Kremlius paskelbė nuotraukas, kuriose V.Putinas esą kovo 13 d. susitiko su Aukščiausiojo Teismo teisėju.
Vladimiras Putinas susitiko su teisėju Viačeslavu Lebedevu
Vladimiras Putinas penktadienį esą susitiko su teisėju Viačeslavu Lebedevu / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Penktadienį Kremliaus spaudos tarnyba informavo, jog V.Putinas susitiko su Aukščiausiojo Teismo teisėju.

Susitikimas įvyko V.Putino rezidencijoje Novo Ogariove netoli Maskvos, savo tinklalapyje nurodė Kremlius, taip pat paskelbęs nuotraukų, kuriose V.Putinas matomas su teisėju Viačeslavu Lebedevu.

„Jūs tikriausiai, girdite kritikos – be jos neįmanoma gyventi – bet aš tikiu mūsų teismų sistemos fundamentaliais pagrindais, ir man atrodo, kad šis žingsnis – sujungti du teismus – turi padėti pagerinti teismų praktiką; kad mes, Rusijos piliečiai, jaustume, jog yra instancija, kuri iš tikrųjų gina jų teises“, – V.Putinas sakė per susitikimą su V.Lebedevu, kurio metu diskutavo apie teismų reformą.

Kremlin.ru nuotr./Vladimiras Putinas
Kremlin.ru nuotr./Vladimiras Putinas

Pirmadienį – susitikimas su Kirgizijos prezidentu

Pranešama, kad pirmadienį V.Putinas susitiks su A.Atambajevu. Šiame susitikime bus aptariama dvišalės prekybos, investicijų, kultūrinių mainų klausimai. Taip pat bus tariamasi dėl energetikos ir galimo tolesnio Eurazijos sąjungos vystymo.

Rusija Vladimiro Putino pasigenda jau nuo kovo 6-osios dienos, kai prezidentas paskutinį kartą pasirodė viešai. Internete jau pradėjo sklisti gandai apie V.Putino sveikatos problemas, perversmą Kremliuje bei netgi galimą jo mirtį.

Šveicarai skelbia, kad V.Putino draugė pagimdė

Šveicarijos žiniasklaida penktadienį skelbia išsiaiškinusi, kodėl visą savaitę V.Putinas buvo dingęs.

Esą visą savaitę jis leido Tičine kartu su savo drauge Alina Kabajeva. Rsi.ch teigia, kad šaltinis jam atskleidė – A.Kabajeva Šveicarijoje pagimdė vaiką.

Tačiau V.Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas paneigė šią informaciją. Tai jis paskelbė leidinio „Forbes“ korespondentui. „Informacija apie V.Putino vaiko gimimą neatitinka teisybės“, – sakė D.Peskovas. 

„Scanpix“/„ITAR – TASS“ nuotr./Alina Kabajeva
„Scanpix“/„ITAR – TASS“ nuotr./Alina Kabajeva

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius