Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos prezidentas Andris Bėrzinis: nėra pagrindo manyti, kad sugriuvusios „Maxima“ parduotuvės tyrimas vilkinamas

Nėra pagrindo manyti, kad „Maxima“ parduotuvės Rygoje stogo griūties tyrimas yra vilkinamas ar rezultatas, kurio tikimasi, nebus pasiektas, pareiškė šalies prezidentas Andris Bėrzinis.
Susitikimo akimirkos
Latvijos prezidentas Andris Bėrzinis: nėra pagrindo manyti, kad „Maxima“ tragedijos tyrimas vilkinamas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tragedijos tyrimo eiga vertinama kiekviename Nacionalinio saugumo tarybos posėdyje, interviu Latvijos televizijos laidai „Ryto panorama“ sakė valstybės vadovas.

„Generalinio prokuroro, Vidaus reikalų ministerijos ir policijos vadovybės teikiamos ataskaitos labai praktiškos ir konstruktyvios. Nėra pagrindo manyti, kad tyrimas būtų vilkinamas ar norimas rezultatas nebūtų pasiektas“, – pareiškė jis.

Nukentėjusiųjų atstovai nuolat informuojami apie tyrimo rezultatus ir priemones, kurių imtasi, bet tyrimas yra sudėtingas ir kompleksiškas, pridūrė A. Bėrzinis.

Lapkričio 21 dieną griuvus „Maxima“ parduotuvės viename Rygos gyvenamajame rajone stogui žuvo 54 žmonės, o dar kelios dešimtys buvo sužeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius