Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje žuvusio parašiutininko tėvas su ašaromis akyse: „Tai aš sūnų pastūmėjau į parašiutizmą“

„Aš jį aistringai užkrėčiau tuo. Mano sūnus žuvo darydamas tai, ką labai mylėjo“, – Tvn24.pl sakė vieno iš šeštadienį Lenkijoje žuvusių parašiutininkų tėvas.
Lenkijoje sudužo lėktuvas.
Lenkijoje sudužo lėktuvas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lėktuvas

Šeštadienį Lenkijoje sudužus lėktuvui, žuvo 11 žmonių. Vienas vyras išgyveno. Iš viso lėktuvu skrido 12 žmonių. Kol kas neaišku, kodėl įvyko nelaimė. Viena iš versijų – kad lėktuvas buvo perkrautas.

Tvn24.pl sekmadienį pateikia reportažą iš nelaimės vietos. „Sekmadienis, 6 val. ryto. Čenstakavos oro uostas visiškai tuščias. Na, beveik tuščias – prie parašiutininkų klubo, vykdžiusio katastrofa pasibaigusį skrydį, stovi policijos pareigūnų automobilis“, – pradedamas reportažas.

Skaudi nelaimė pasiglemžė vyro sūnų, kurį jis pats paskatino užsiimti šiuo sportu ir pakurstė jo aistrą parašiutizmui.

Ant pakilimo tako – verkiantis vyras. Jis čia atvyko vos sužinojęs apie nelaimę šeštadienį. Vyras oro uoste praleido visą naktį. Skaudi nelaimė pasiglemžė vyro sūnų, kurį jis pats paskatino užsiimti šiuo sportu ir pakurstė jo aistrą parašiutizmui.

Vienas geriausių Lenkijos parašiutininkų

Lėktuvu skrido bendrovės, organizuojančios šuolius su parašiutais, savininkas Rafalas. Pastarasis buvo vienas geriausių parašiutininkų Lenkijoje. „Jis ne tik buvo parašiutizmo fanatikas, bet ir puikus organizatorius. Žmogus, kurs sugebėdavo užkrėsti teigiama energija“, – taip apie jį atsiliepė vienas iš klubo narių.

Kaip viena didelė šeima

Oro uosto kavinės darbuotoja pasakojo pažinojusi visus bendrovės, organizuojančios šuolius su parašiutais, darbuotojus. „Čia visi pažįstami. Žuvo fantastiški žmonės“, – kalbėjo ji.

Ugniagesiai ir ekspertai šią nelaimę įvardija kaip didžiausią per daugelį metų civilinėje aviacijoje įvykusią katastrofą Lenkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius