Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos keliais skriejusio vilkiko vairuotojas iš Lietuvos taip ir nesuprato, už ką jį baudžia policija (video)

Dvigubos ištisinės linijos kirtimas, lenkimas sankryžoje, greičio apribojimų nepaisymas. Vilkiko iš Lietuvos vairuotojas nacionaliniame Lenkijos 8-ajame kelyje nepaisė nieko. Jo sustabdyti negalėjo net iš paskos važiuojantys policijos pareigūnai su įjungtais garso signalais, savo interneto svetainėje praneša Lenkijos televizija TVN24.
Vienas iš daugybės lietuvio pažeidimų
Vienas iš daugybės lietuvio pažeidimų / Kadras iš Lenkijos policijos filmuotos medžiagos

Policijai vilkiką pavyko sustabdyti tik po kelias minutes trukusio persekiojimo ir tik tuomet, kai sunkvežimį sugebėjo aplenkti ir pradėjo važiuoti priešais jį. „Susumavus „pasiekimus“, 23 metų vairuotojui iš Lietuvos skirta 1 tūkst. zlotų (apie 871 litas pagal oficialų trečiadienio kursą – red. past.)bauda“, – rašo TVN24.

Lietuvį nustebino Lenkijos policijos sankcijos. „Visi taip važinėja“, – teisinosi pažeidėjas.

Vairuotojo iš Lietuvos pažeidimai pirmadienį buvo užfiksuoti policijos automobilyje įrengta vaizdo kamera. Čia pat matyti, kaip vilkikas kelyje iš Balstogės į Varšuvą viršija leistiną greitį 32 km/val. Pranešama, kad mūsų tautietis gabeno krovinį iš Lietuvos į Austriją.

Užfiksavę pirmą pažeidimą, policijos pareigūnai vilkiką bandė stabdyti įsijungę garso signalus, tačiau vairuotojas reikalavimui nepakluso.

Policijos filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vilkikas kitus automobilius (taip pat kitus vilkikus) lenkia draudžiamose vietose. Siekdami išvengti susidūrimo su skriejančiu lietuviu, jam iš kelio į šalikelę traukiasi priešais atvažiuojantys automobiliai.

Tik tuomet, kai policininkams pavyko aplenkti vilkiką, jis buvo sustabdytas.

VIDEO: Vilkiko iš Lietuvos pažeidimai Lenkijoje (Lenkijos policijos filmuota medžiaga)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius