Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkų policininkai greičiausiai bus atleisti už Paris Hilton saugojimą po tarnybos

Trims Lenkijos policijos antiteroristinio būrio darbuotojams gresia atleidimas už tai, kad ne tarnybos metu jie saugojo vakarėlių liūtę Paris Hilton, kuri spalio 11 dieną buvo atvykusi į Katovicus dalyvauti prekybos centro atidarymo ceremonijoje, pranešė vietos radijas „Radio Zachod“.
Paris Hilton
Paris Hilton / „Scanpix“ nuotr.

Elitinio policijos būrio darbuotojai užsitraukė savo vadovybės nemalonę, kai spalio pirmoje pusėje buvo pastebėti saugantys P.Hilton. Visi trys buvo apsirengę civiliais rūbais, tačiau turėjo tarnybinius ginklus ir buvo be kaukių, o jos privalomos antiteroristinės žinybos darbuotojams. Be to, policininkai tokiu atveju turėjo gauti savo viršininkų leidimą.

Policija pradėjo tarnybinį patikrinimą, jo rezultatai lems tolesnį P.Hilton apsaugininkų likimą. Jėgos žinybos vadovas pareiškė, kad greičiausiai trys darbuotojai bus atleisti.

„Jeigu P.Hilton saugoję policininkai iki savaitės galo savo noru neįteiks atsistatydinimo pareiškimų, jie bus atleisti disciplinarine tvarka“, – sakė regiono policijos pajėgų vadas Dariuszas Bielas.

Televizijos kanalas TVN24 pažymi, kad Lenkijos policininkai neretai papildomai dirba apsaugininkais ar asmeninio saugumo konsultantais, kadangi jų darbo užmokestis yra mažas. Vienas P.Hilton saugojusių karininkų pareiškė, kad policijoje dirba 18 metų ir mano, kad jokio įstatymo nepažeidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius