Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Libijos TV parodė „atgijusio“ Muamaro Kadhafi sūnaus Khamiso filmuotą medžiagą

Libijos TV antradienį parodė Muamaro Kadhafi sūnų, kuris, kaip buvo skelbiama, žuvo pirmųjų Vakarų šalių aljanso atakų metu.
Khamisas Kadhafi (kairėje)
Khamisas Kadhafi (kairėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Televizija antradienį išplatino Muamarro Kadhafi sūnaus Khamiso vaizdus. Važiuodamas kariniu automobiliu jis spaudė savo gerbėjams rankas. Anksčiau buvo skelbiama, kad Khamisas mirė nuo sužeidimų Tripolio ligoninėje pačioje operacijos „Odyssey Dawn“ pradžioje.

Pasak „Reuters“, Libijos TV teigia, jog 32-ejų metų Khamiso vaizdas buvo transliuojamas tiesiogiai, tai nevbuvo archyvinis įrašas. Šį vaizdą internete patalpino „The Daily Telegraph“.

VIDEO: Colonel Gaddafi's son Khamis spotted on Libyan TV

Kiek anksčiau kai kurios arabų žiniasklaidos priemonės teigė, jog Libijos karinių pajėgų pilotas-kamikadzė specialiai lėktuvu taranavo Kadhafi tvirtovę. Joje tuo metu neva buvo vienas iš Kadhafi sūnų ir labai smarkiai apdegė kūną.

Libijos TV eteryje vyras, labai panašus į Khamisą Kadhafi, paneigė žinią apie savo mirtį. Khamisas sunkvežimiu važiavo per tą vietą, kurioje neva žuvo – Bab el-Aziziją. Susidarė įspūdis, kad Khamisas saugomas, nes jo apsaugininkai neleido miniai prisiartinti pernelyg arti.

Khamisas baigė Tripolio karinę akademiją, vėliau Maskvos Frunzės karinę akademiją. Jis vadovauja 32-ajai elitinei kadhafi pajėgų brigadai.

 

VIDEO: Wounded Soldier of Khamis (Gadhafi's Son) [Graphic]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius