Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai Delyje – per plauką nuo tragedijos

Indijoje mes, lietuvių komanda virš keturiasdešimt žmonių, tarp kurių – Egidijus Dragūnas, Goda Sabutytė, Kristina Kaikarienė, „Olialia pupytės“, Povilas Meškėla, Vaida Genytė, Baiba Skurstenė ir kiti – tapome liudininkais ne tik istorinio gražaus įvykio, bet ir baisaus teroro akto.
Lietuvės Delyje
Lietuvės Delyje / Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvių delegacija atvyko į šventę viename didžiausių Delio naktinių klubų, kuriame prasidėjo šviesiaplaukių tarptautinis festivalis. Tačiau šis trečiadienis prasidėjo visai kitokiomis nuotaikomis – buvome visai netoliese, kai išgirdome kurtinantį sprogimą. Indijos sostinėje Delyje, prie įėjimo į Aukščiausiojo teismo pastatą, trečiadienio rytą sprogus galingai bombai, kuri buvo paslėpta lagamine, žuvo daug žmonių.

Vaikščiojome ta gatve anksčiau, todėl tik dėl laimingo atsitiktinumo nė vienas mūsiškių nebuvo šalia pastato, kai nugriaudėjo sprogimas. Laimei, mes esame laimingi, kad likome gyvi, kad esame kartu. Dabar ta vieta apjuosta policijos ir kariškių, žmonės pasibaisėję tuo įvykiu.

Iš tiesų tokiais momentais pajunti gyvenimo trapumą. Norisi jį nugyventi prasmingai ir gražiai, nebijoti leisti pildytis savo svajonėms. Mes šį vakarą didžiuliame koncerte ne tik dainuosime, bet ir pristatome  „Olialia blondinių salą“.

Svečiai, klubo lankytojai bus ne tik turtingi verslo magnatai, prisidėsiantys prie unikalios salos kūrybos ir statybos, bet ir lūšnynų moterys, vaikai. Norime sukurti gerą nuotaiką bet kurio socialinio luomo žmogui – juk gyvenimas yra puikus ir trapus, reikia džiaugtis, kad gyveni, turėti svajonių ir dalintis su kitais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius