Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liudininkas: Boriso Nemcovo nužudymo planas sukurptas 2014-ųjų lapkritį

Rusijos Federacijos tyrimų komitetas surengė akistatą, į kurią įtraukti klausimai, susiję su pagrindine politiko Boriso Nemcovo nužudymo versija – esą jis nužudytas dėl paramos „Charlie Hebdo“.
Gėlės Boriso Nemcovo mirties vietoje
Gėlės Boriso Nemcovo mirties vietoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia rosbalt.ru, liudininkas atskleidė, kad įtariamąjį B.Nemcovo nužudymu Zaurą Dadajevą esą matė Maskvoje 2014-ųjų lapkritį (maždaug likus mėnesiui iki to laiko, kai buvo surengta „Charlie Hebdo“ ataka). Jau tuomet, pasak liudininko, jis rezgė politiko nužudymo planą.

Anot rosbalt.ru šaltinio, Rusijos Federacijos tyrimų komitetas surengė akistatą, kurioje dalyvavo liudininkas, teigęs, kad matė Z.Dadajevą. Jis tvirtino atsitiktinai pastebėjęs jį 2014-ųjų lapkritį (jie pažįstami nebuvo). Liudininkas taip pat tvirtino supratęs, kad jau tada jis rengiasi rimtam nusikaltimui.

Šaltinis pažymėjo, kad dėl naujų liudininko pareiškimų ir surinktų įrodymų galutinėje kaltinamojo akto versijoje gali nebelikti kaltinimų, kad B.Nemcovas buvo nužudytas dėl paramos „Charlie Hebdo“ ir vietoj jų rastis kiti – kad nusikaltimas įvykdytas iš esmės dėl nepritarimo Rusijos respublikonų-liaudies laisvės partijos (RPR-„Parnasas“) pirmininko veiksmams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius