-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone per antiteroristinį reidą policija pašovė moterį

Londone policijos pareigūnai ketvirtadienį pašovė moterį per antiteroristinį reidą, surengtą po žvalgybos operacijos, pranešė Didžiosios Britanijos sostinės policija.
Antiteroristinė operacija Londone
Antiteroristinės operacijos Londone metu pašauta moteris. / PA Wire

Į trečią dešimtį įžengusi moteris buvo pašauta per operaciją Londono šiaurės vakaruose, „vykdant antiteroristinį tyrimą“, sakoma policijos pareiškime. Nukentėjusioji buvo tarp šio antiteroristinio tyrimo subjektų; policija dabar ją saugo ligoninėje.

Per ketvirtadienio vakaro reidą dėl kaltinimų terorizmu buvo areštuoti trys žmonės, du iš jų – minimo įvykio vietoje. Tai 16 metų berniukas ir 20 metų moteris. 20 metų vyras buvo areštuotas netoliese.

Po reido Londone policija taip pat areštavo 43 metų moterį Kente, Pietryčių Anglijoje.

„Visi keturi buvo areštuoti įtariant, kad jie užsakė įvykdyti teroro aktų, ruošėsi ir kurstė juos vykdyti, – nurodė policija. – Tą adresą ir su juo susijusius žmones kovos su terorizmu pareigūnai stebėjo pagal vykdomą žvalgybos vadovaujamą operaciją.“

Policija nurodė, kad šis tyrimas nėra susijęs su anksčiau ketvirtadienį įvykusiu incidentu, kai peiliais ginkluotas vyras buvo suimtas netoli parlamento. Ginkluoti pareigūnai šį 27 metų vyrą apsupo ir prispaudė prie žemės; sulaikytasis įtariamas terorizmu.

Rajone aplink parlamentą didesnio laipsnio parengtis galioja nuo kovo 22-ąją įvykdytos kruvinos atakos, per kurią 52 metų į islamą atsivertęs Khalidas Masoodas automobiliu rėžėsi į pėsčiuosius ir keturis jų mirtinai sužalojo. Vėliau užpuolikas prie parlamento vartų mirtinai subadė beginklį policininką ir pats buvo nušautas kito pareigūno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius