Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone prie Vestminsterio abatijos pradeda rinktis tuoktuvių laukiantys smalsuoliai

Vienas Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos gerbėjas jau užsirezervavo vietą prie Londono Vestminsterio abatijos, kad galėtų patogiai stebėti princo Williamo ir Kate Middleton penktadienį vyksiančias vestuves.
Smalsuoliai prie Vestminsterio abatijos
Smalsuoliai prie Vestminsterio abatijos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kitoje gatvės pusėje priešais abatiją ant grindinio įsikūręs 56-erių Johnas Loughrey  su savimi atsinešė miegmaišį ir du Jungtinės Karalystės vėliavomis papuoštus krepšius. Vyriškis ketina čia išbūti iki penktadienio, kad užsiimtų geriausią vietą stebėti karališkąją ceremoniją, kurios žiūrėti penktadienį susirinks tūkstančiai smalsuolių.

„Esu rojalistas, o šioje šalyje yra daug rojalistų“, – naujienų agentūrai „Reuters“ antradienį sakė J.Loughrey,  prisiekęs princo Williamo motinos velionės motinos princesės Dianos gerbėjas.

„Čia atvykau per išeiginę dieną, balandžio 25-ąją, atvažiavau lygiai penktą, kai Didžiojo Beno varpas išmušė penkis kartus, nes tą valandą jis skambina princesės vardą D-I-A-N-A“, – pridūrė jis.

Smulkaus sudėjimo buvęs virtuvės šefas antradienį džiugiai šnekučiavosi su jį apspitusiais reporteriais ir televizijos korespondentais. Nepaisant vėsaus oro, jis vilkėjo marškinėlius su karališkosios poros atvaizdu, klubus buvo apsijuosęs panašiu plakatu, o ant galvos užsidėjęs megztą vėliavos spalvų kepurę.

„Tikiuosi, kad tą dieną nelis, bet jei taip nutiktų, mes, britai, esame prie to pripratę“, – pridūrė jis paaiškindamas, kad  tokiu atveju karališkosios poros gerbėjai paprasčiausiai išskleis skėčius su Didžiosios Britanijos vėliavomis.

Jau ne pirmą kartą J.Loughrey įsikuria ant grindinio Londono centre. 2007 metų spalį jis tris dienas gyveno prie Karališkųjų teisingumo rūmų, kuriuose tuomet vyko princesės Dianos žūties autokatastrofoje aplinkybių tyrimas.

„Diana labai didžiuotųsi savo sūnaus princo Williamo vestuvėmis su Catherine ir princu Harry, kuris ten bus vyriausiasis pabrolys, – sakė vyriškis. – Jos siela bus su jais Vestminsterio abatijoje tą dieną ir visą gyvenimą.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius