-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luhansko separatistai pagrobė 20 afrikiečių ir pareiškė, kad šiems nelaisvėje labai patinka

Luhansko separatistai savaitgalį pagrobė 20 afrikiečių. Apie tai socialiniame tinkle paskelbė „Piliečių sektoriaus“ atstovė Julija Krasilnikova.
Ginkluoti prorusiški separatistai Luhanske
Ginkluoti prorusiški separatistai Luhanske / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jos teigimu, šeštadienio naktį į restoraną „Bakkara“ atėjo 7 vyrai kamufliažine apranga ir liepė jame vakarojusiems afrikiečiams išeiti į gatvę. Šiems atsisakius, svečiai buvo išvilkti į lauką jėga ir sumušti. Restorano personalas tikino, kad tuoj iškvies miliciją, tačiau to daryti neskubėjo.

Viena mergina mėgino skambinti milicijai, tačiau padavėja apie tai pasakė separatistams, šie priėjo prie merginos ir pradėjo iš jos tyčiotis. Tuo metu vienas afrikietis pasislėpė restorane, padavėjai norėjo apie tai pranešti separatistams, tačiau restorane buvę žmonės juos atkalbėjo ir išvedė jauną vyrą lauk per tarnybines patalpas.

Separatistai paėmė afrikiečių automobilių raktelius, o pačius restorano svečius susodino į mašiną ir išsivežė.

Tikina, kad pagrobtuosius paleis

V.Gromovas pareiškė, kad afrikiečiams nelaisvėje labai patiko, jie su malonumu pavalgė ir išklausę paskaitą apie separatistų planus pasiprašė į organizaciją, nes panoro sudoroti oficialią Ukrainos valdžią.

Kaip rašo newsru.com, kitą dieną paaiškėjo, kad afrikiečiai laikomi Ukrainos saugumo tarnybos (UST) pastate, kurį yra užėmę separatistai.

Vadinamosios „Pietryčių armijos“ atstovas Vladimiras Gromovas pareiškė, kad „svečiai iš draugiškosios Afrikos“ prašosi priimami organizaciją, o sulaikyti jie buvo dėl „komendanto valandos pažeidimo“. Tačiau jis nepatikslino, kodėl komendanto valandą pažeidė tik afrikiečiai, o kiti restorane buvę žmonės – ne.

V.Gromovas pareiškė, kad afrikiečiams nelaisvėje labai patiko, jie su malonumu pavalgė ir išklausę paskaitą apie separatistų planus pasiprašė į organizaciją, nes panoro sudoroti oficialią Ukrainos valdžią.

Jis pridūrė, kad, deja, „Pietryčių armija“ afrikiečių priimti į savo gretas negali, nes jie nėra išklausę jaunojo kareivio kurso. Anot V.Gromovo, afrikiečiai bus išsiųsti namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius