Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madoffas kalėjime dirba nesunkų fizinį darbą

Nemalonėn patekęs finansininkas Bernardas Madoffas, kuris birželio mėnesį dėl didžiausios finansinės piramidės per visą Volstrito istoriją buvo nuteistas 150 metų kalėti, septynias valandas per dieną dirba nesunkų fizinį darbą, pirmadienį pranešė laikraštis „New York Post“.
B.Madoffas
Bernardas Madoffas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs „Nasdaq“ pirmininkas praėjusią savaitę buvo perkeltas į vidutinio saugumo režimo kalėjimą Batneryje, Šiaurės Karolinoje, kuris dėl savo darbuotojų ir medicinos paslaugų reputacijos vadinamas karūnos brangakmeniu federalinėje kalėjimų sistemoje.

Iš nedidelio uždarbio, kurį turi gauti už savo darbą, jis galės pirkti maisto kalėjimo parduotuvėje ir ruoštis valgį savo kameroje.Kaip rašė minėtas laikraštis, B.Madoffui buvo skirtas darbas kalėjimo Graviravimo skyriuje, kur jis kiekvieną dieną nuo 7 val iki 14 val. 30 min. gamina stalų ir durų lenteles su pavadinimais.

71 metų sukčius, kurio nusikaltimus teisėjas pavadino ypatingu blogiu, regis, neblogai prisitaiko prie kalėjimo gyvenimo.

„Jis tobulai prisitaiko. Jis su niekuo neturi problemų“, – laikraščiui sakė šaltinis kalėjime.

„Visi žino, kas jis toks“, – pridūrė šaltinis.

B.Madoffas, kaip pranešama, vilki kalinio drabužius ir valgo valgykloje.

Iš  nedidelio uždarbio, kurį turi gauti už savo darbą, jis galės pirkti maisto kalėjimo parduotuvėje ir ruoštis valgį savo kameroje.

Bausmė jam buvo skirta praėjusį mėnesį, pusmetis po to, kai ekonomikos krizė privertė B.Madoffą prisipažinti dėl finansų piramidės.

Kaltintojai sako, kad B.Madoffui buvo patikėta apie 13 mlrd. JAV dolerių, bet jis kalbėjo apie prarastus maždaug 50 mlrd. dolerių. Manoma, kad tai turėjo būti įmokėta suma, jei lėšos būtų buvusios tinkamai investuotos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius