-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Marija Putina su savo draugu olandu spruko iš savo buto Amsterdamo priemiestyje

Rusijos prezidento Vladimiro Putino 29 metų dukra Marija ir josgyvenimo draugas Jorritas Faasenas pradėjo slapstytis. Jie pabėgo iš nuomotų prabangių apartamentų Amsterdamo priemestyje, rašo naujienų svetainė mirror.co.uk.
Vladimiras ir Liudmila Putinai su dukra Marija
Vladimiras ir Liudmila Putinai su dukra Marija / Nuotr. iš beautifulrus.com

V.Putino dukra nusprendė palikti savo nuomojamą būstą Nyderlanduose kilus milžiniškam visuomenės pasipiktinimui, kuomet Rusijos remiami teroristai virš Ukrainos numušė Malaizijos lainerį „Boeing 777”, kuriuo skrido 193 Nyderlandų piliečiai. Žuvo 298 lėktuvu skridę žmonės.

M.Putina nuomojosi beveik 2 mln. svarų (8,7 mln. Lt) vertės apartamentus netoli Amsterdamo oro uosto, iš kurio ir pajudėjo tragiškai kelionę baigęs laineris.

Pavyzdžiui, M.Putinos paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ vienas olandas parašė: „Metas nešdintis, kale“.

Olandai savo pasipiktinimą tuo, kad už tragediją atsakingo V.Putino dukra gyvena Nyderlanduose, ypači aktyviai reiškė socialiniuose tinkluose.

Pavyzdžiui, M.Putinos paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ vienas olandas parašė: „Metas nešdintis, kale.“

Kitas olandas džiaugėsi, jog V.Putino dukra gyvena netoli Hagos, kurioje įsikūręs tarptautinis žmogaus teisių teismas, ir čia pat paaiškino: „Nereikės važiuoti toli, kad galėtų išvysti savo tėvo teismą“.

„Twitter“ nuotr. /Namas, kuriame gyvena V.Putino dukra Nyderlanduose
„Twitter“ nuotr. /Namas, kuriame gyvena V.Putino dukra Nyderlanduose

Marija kartu su savo 34 metų vaikinu gyveno ant upės kranto pastatytuose apartamentuose Amsterdamo priemestyje Vorshotene. Ketvirtadienį kaimynai teigė, kad poros nebematė nuo tada, kuomet buvo numuštas lėktuvas.

„Ji čia atsikraustė praėjusiais metais ir kol niekas nežinojo, kas ji tokia, iki tol viskas buvo ramu. Akivaizdu, kad ji nėra atsakinga už savo tėvo veiksmus, bet mes nenorime, kad čia vyktų kokios nors demonstracijos“, – teigė M.Putinos kaimynas.

Nyderlandų miesto Hilversumo meras Pieteras Broertjesas taip pat buvo išreiškęs savo pasipiktinimą tuo, kad Nyderlanduose gyvena V.Putino dukra. Jis paragino ją deportuoti iš šalies, tiesa, vėliau atsiprašė dėl savo žodžių.

Marijos draugas Jorritas užima atsakingas pareigas Rusijos dujų koncerno „Gazprom“ valdyboje. Porai pasišalinus iš savo namų Nyderlanduose spėjama, kad jie galėjo išvykti į Maskvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius