Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Masinės žudynės Rusijoje: sušaudytas kriminalinis Stavropolio autoritetas ir jo artimieji

Penktadienį Stavropolį sukrėtė žiaurus nusikaltimas: vieno namo garaže rasti aštuoni nušauti žmonės – penki vyrai ir trys moterys. Kaip skelbia Rusijos žiniasklaida, nežinomi nusikaltėliai susidorojo su vietiniu kriminaliniu autoritetu Vladimiru Slezariovu, pravarde Chanas, ir jo artimaisiais.
Rusijos milicija.
Rusijos milicija / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Vagystė Rusija

Pirminiais duomenimis, visos aukos buvo nušautos penktadienį. Be namo šeimininko, kaip skelbia newsru.com, taip pat buvo nužudyta jo sugyventinė, žentas, dukra, įsūnis, auklė, šunininkas ir vairuotojas.

Kaip paaiškėjo, skerdynių išvengė du vaikai – 8 metų V.Slezariovo anūkė, kuri žudynių metu žiūrėjo animacinius filmukus ir nepateko į žudikų akiratį, ir vos mėnesio kūdikis.

Tirti šio šiurpaus nusikaltimo iš Maskvos į Stavropolį išskrito speciali Vidaus reikalų ministerijos pareigūnų grupė. Įtariamųjų mieste ir apylinkėse ieško didžiulės milicijos pajėgos.

Pasak Rusijos žiniasklaidos, 60 metų V.Slezariovas vadovavo bendrovei „Gladiator“, o anksčiau dirbo stambios vietinės turgavietės direktoriumi ir ėjo kriminalinio pasaulio Stavropolyje prievaizdo pareigas. Įteisinto vagies statusą tarp kitų nusikaltėlių turėjęs V.Slezariovas prieš kurį laiką buvo nušalintas nuo prievaizdo pareigų, nes kiti kriminalinio pasaulio atstovai įtarė, kad jis netinkamai leidžia bendros kasos pinigus.

2006 metais į V.Slezariovą jau buvo pasikėsinta. Tada žuvo jo žmona.

Manoma, kad ir šį kartą šiurpaus nusikaltimo priežastis buvo tarpusavio santykių aiškinimasis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius