Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje nužudytas teismo antstolis

Maskvos pietvakarinėje dalyje rastas nužudytas teismo antstolis Pavelas Gorbunovas, dirbęs viename Federalinės teismo antstolių tarnybos padalinyje.
Milicininkai
Rusijos pareigūnai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Tyrėjai neatmeta, kad Maskvos teismo antstolis galėjo būti nužudytas iš savanaudiškų paskatų, taip pat tai siejama ir su tarnybine antstolio veikla.

„Tiriamos visos galimos nužudymo versijos“, – Rusijos tyrimų komiteto (RTK) atstovas Vladimiras Markinas. „Neatmetamas savanaudiškas nužudymo motyvas, nes dingo antstolio turėti vertingi daiktai, taip pat versija, susijusi su tarnybine nužudytojo veikla“, – sakė jis.

V.Markinas nurodė, kad antstolio žudikas pagrobė jo portfelį ir asmeninius daiktus.

„Tyrėjai turi informacijos, kad iš namų P.Gorbunovas išėjo nešinas portfeliu, nešėsi tris mobilius telefonus ir kitus daiktus. Apžiūrėjus nusikaltimo vietą nustatyta, kad dingo žuvusiojo portfelis ir vienas telefonų“, – pranešė V.Markinas.

Jis pasakojo, kad antstolis iš savo buto išėjo antradienį, 6 valandą ryto, beeinant prie automobilio nežinomas užpuolikas jam ne mažiau nei tris kartus smogė per galvą buku daiktu.

„Nusikaltimui tirti sudaryta operatyvinė grupė. Imamasi būtinų priemonių nusikaltimo aplinkybėms ir su juo susijusiems asmenims nustatyti“, – pažymėjo Tyrimų komiteto atstovas.

Anksčiau Federalinės teismo antstolių tarnybos sostinės valdybos spaudos tarnyba agentūrai „Interfax“ pranešė, kad antradienio rytą prie savo namų buvo aptiktas nužudyto vieno Maskvos Federalinės teismo antstolių tarnybos skyriaus antstolio Pavelo Gorbunovo kūnas.

Pasak valdybos atstovo, skyrius, kuriame dirbo P.Gorbunovas, užsiėmė labai svarbiomis, rezonansinėmis ir socialiai reikšmingomis bylomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius