-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje rastas nurengtas ir pasmaugtas aktorius, vaidinęs kriminaliniame seriale

Rusijos sostinės tyrėjai ieško teatro ir kino artisto Viačeslavo Titovo, vaidinusio kriminaliniame detektyve „Kurtinys“ („Gluchar“), žudikų. 40 metų Maskvos V.Majakovskio teatro aktorius gruodžio 29 dieną buvo rastas nurengtas ir pasmaugtas savo bute Novorogožskaja gatvėje.
Raudonoji aikštė
Raudonoji aikštė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Maskva

„Aktorių rado bute 10 val. 30 min. jo motina, – pasakojo sostinės teisėsaugos institucijų darbuotojai. – Jis buvo visiškai nuogas, ant galvos jam buvo paketas. Mirtis ištiko dėl mechaninės asfiksijos, paprastai sakant, jis pasmaugtas.“

Pagal pirminę versiją, su aktoriumi susidorojo kažkas iš jo pažįstamų, su kuriuo jis praleido visą naktį. Iš pradžių V.Titovui buvo smogta kažkuo sunkiu į galvą, po to jis buvo pasmaugtas.

„Bus tiriamos visos versijos, tarp jų ir nužudymas iš pavydo, – papasakojo šaltinis teisėsaugos institucijose. – Žinoma, kad V.Titovas dažnai bendravo su netradicinės seksualinės orientacijos žmonėmis.“

Serialo „Kurtinys“ režisierė Guzel Kirejeva sukrėsta dėl aktoriaus mirties. „Koks siaubas! Slavikas tik baigė filmuotis pas mane komedijoje „Šešėlio vijimasis“, mes net nespėjome jos sumontuoti. O prieš savaitę aš prašiau jo atidėti kelis bilietus į spektaklį V.Majakovskio teatre“, – sakė ji.

„Kurtinys“ vienas populiariausių Rusijos serialų, televizijos kanale NTV rodomas nuo 2008 metų lapkričio.

Seriale pasakojama apie milicijos kapitono Sergejaus Gluchariovo ir jo draugo – VAI inspektoriaus Deniso Antošino gyvenimą.

Herojai ima kyšius, naudojasi tarnyba asmeniniais tikslais, muša sulaikytuosius ir net nužudo, likdami savotiškai žavūs, labai savi, geri vyrukai.

Sunkus ir kartais pavojingas darbas, mažas darbo užmokestis, nesutvarkytas asmeninis gyvenimas, aišku, pakeitė juos ne į gerąją pusę. Bet jie saugo teisėtvarką ir teisėtumą, nors visuomenė ir nerodo jiems jokios pagarbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius