Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje šeimos akyse sušaudytas verslininkas

Pietvakarinėje Maskvos dalyje trečiadienį buvo nužudytas firmos „Investmenedžment“ generalinio direktoriaus pavaduotojas 41-erių metų Abdulmedžidas Gasanovas.
Maskvos milicija
Maskvos milicija / Vzgliad.ru nuotr.

Verslininko „Porsche Cayenne“ trečiadienio vakarą užpuolikai apšaudė Kedrovo ir I.Babuškino gatvių sankryžoje, šalia metro stoties „Akademičeskaja“, praneša Utro.ru.

Milicijos duomenimis, verslininkui sustojus prie savo namo prie jo privažiavo tamsios spalvos automobilis „VAZ 2109“ tamsintais stiklais. Iš jo pasipylė šūviai. Verslininkas nuo sužeidimų mirė vietoje. Kartu su juo automobiliu važiavusi žmona ir du mažamečiai vaikai liko gyvi – jiems pavyko pabėgti į gretimą kiemą ir pasislėpti.

Pirminiais duomenimis užpuolikai paspruko automiobiliu „VAZ 2109“, kurį netrukus metė.

Pranešama, kad A.Gasanovas atstovavo naftos ir dujų verslui. Milicininkai jo kišenėje rado savigynai skirtą 9–ojo kalibro pistoletą IŽ. Nusikaltimo vietoje taip pat rastas automatas „Kalašnikov“ su duslintuvu.

Praėjusią savaitę Maskvoje panašiai nužudytas verslininkas, vaikų avalynės firmos savininkas Robertas Markarianas. Jis taip pat buvo pakirstas kulkų prie namų.

15min.lt jau daug rašė ir apie verslininko Šabtajaus Kalmanovičius žūtį. Jį užpuolikai Maskvoje nušovė 2009 m. lapkričio 4 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius