Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michailo Chodorkovskio ir Platono Lebedevo giminaičiai kol kas nežino, kur yra buvę „Jukos“ vadovai

Kur yra buvęs naftos bendrovės „Jukos“ vadovas Michailas Chodorkovskis ir buvęs tarptautinio finansinio susivienijimo „Menatep“ vadovas Platonas Lebedevas, kaip ir anksčiau, vis dar nežino jų giminaičiai.
Michailas Chodorkovskis teisme
Michailas Chodorkovskis teisme / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jokios informacijos šiuo metu nėra“, – antradienį agentūrai „Interfax“ sakė M.Chodorkovskio advokatas Vadimas Kliuvgantas.

Jis pažymėjo, jog nežinoma ir Maskvos Preobraženskojės teismo reakcija į nuteistųjų prašymą lygtinai pirma laiko juos paleisti į laisvę.

„Dokumentai užregistruoti teisme. Koks bus sprendimas, pažiūrėsime. Vieną kartą teismas jau parodė savo „ištikimybę“ įstatymui, grąžinęs atgal skundą“, – sakė V.Kliuvgantas. 

Savo ruožtu P.Lebedevo advokatė Jelena Lipcer pažymėjo, kad Federalinė bausmių vykdymo tarnyba apie tai, kur yra M.Chodorkovskis ir P.Lebedevas, praneš ne gynėjams, o jų giminaičiams.

„Jie su mumis nesusisieks. Informaciją pateiks giminaičiams. Kaip tai bus padaryta, per kiek laiko, neaišku“, – pridūrė J.Lipcer.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius