Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Minsko pensininkai ir daugiavaikės šeimos rytais parduotuvėse su nuolaidomis galės nusipirkti dešros, kavos, majonezo ir drabužių

Minsko miesto vykdomasis komitetas nusprendė pensininkams ir daugiavaikėms šeimoms taikyti nuolaidas nuo mažmeninės kainos kai kurioms maisto ir pramonės prekėms.
Visiškai iššluota parduotuvė Minske
Visiškai iššluota parduotuvė Minske / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešime, kuris paskelbtas oficialiame Minsko miesto vykdomojo komiteto tinklalapyje, nurodoma, kad nuolaidos bus taikomos baltarusių gamybos ir importinėms prekėms: nealkoholiniams gėrimams, arbatai ir kavai, majonezui ir margarinui, mėsos, daržovių konservams bei sultims, taip pat dešroms (išskyrus virtas) ir rūkytiems mėsos gaminiams.

Taip pat suteikiamos nuolaidos baltarusių gamybos pramoninėms prekėms, pavyzdžiui, moteriškiems ir vyriškiems viršutiniams rūbams, išskyrus gaminiams iš natūralaus kailio ir odos, moteriškiems ir vyriškiems apatiniams rūbams, galvos apdangalams, kojinėms, pėdkelnėms, batams.

Kad gautų nuolaidą, pirkėjas turi parodyti pensininko arba daugiavaikės šeimos pažymėjimą.

Pranešime taip pat nurodyta, kad nuolaidos galios nuo 9 iki 12 val. 99 parduotuvėse, kurių adresai ir telefonai paskelbti miesto administracijos tinklalapyje.

Pranešime taip pat pažymima, kad Minsko miesto vykdomasis komitetas nusprendė riboti prekybinius antkainius vaikų prekėms ir daržovėms: bulvėms, kopūstams, morkoms, burokėliams, svogūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius