Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterys nusigręš nuo „sultono“ Berlusconi, sako Bindi

Viena vyriausių Italijos politikių vadina šalies premjerą Silvio Berlusconi moteris menkinančiu „sultonu“ ir pranašauja, kad daugelis už jį balsavusių rinkėjų per kitus rinkimus nuo jo nusigręš.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Opozicinės Demokratų partijos pirmininkė Rosy Bindy, kuri taip pat yra žemųjų parlamento rūmų pirmininko pavaduotoja, interviu naujienų agentūrai „Reuters“ sakė, kad sekso skandalai S.Berlusconiui greičiausiai kainuos brangiai – praras valdžią.

„Italijos moterys karštai sureagavo į šį skandalą, kurio metu iškilo įvaizdis tokių moterų, kurių vertė apsiriboja jų kūnu, ir kurios tampa pardavinėjamomis prekėmis sultonui, imperatoriui“, – sakė politikė.

„Didele dalimi S.Berlusconi rinkiminė sėkmė buvo pagrįsta moterų simpatijomis... tačiau, be abejonės, jo reitingai dabar mąžta...; būtent moterys ir bus pagrindinė jėga, užbaigsianti S.Berlusconi medaus mėnesį mūsų šalyje“, – savo kabinete žemuosiuose parlamento rūmuose trečiadienį sakė R.Bindy.

Nors kiti visuotiniai rinkimai Italijoje numatyti tik 2013 metais, daugelis politikos apžvalgininkų gal net šiais metais prognozuoja pirmalaikius rinkimus ir S.Berlusconi vyriausybės žlugimą, kurį sukels premjero sekso skandalai arba centro dešiniųjų bloko skilimas.

S.Berlusconi yra Milano prokurorų įtariamas mokėjęs už lytines paslaugas vakarėliuose jo viloje dalyvavusioms prostitutėms, tarp kurių buvo ir nepilnametė naktinio klubo šokėja scenos slapyvardžiu „Ruby the Heart–Stealer“ (Rubi širdžių vagilė).

Milijardierius žiniasklaidos magnatas visus įtarimus neigia ir vadina juos politiškai motyvuotais. S.Berlusconi tvirtina niekada nemokėjęs už sekso paslaugas ir atsisako dalyvauti apklausose.
Anksčiau S.Berlusconi ne kartą yra pajuokavęs apie R.Bindy. Kartą žilaplaukę 59–erių metų politikę jis pavadino „daugiau gražia, nei protinga“. S.Berlusconi tvirtina niekada nemokėjęs už sekso paslaugas ir atsisako dalyvauti apklausose.

Tokia replika iškart susilaukė Italijos moterų reakcijos ir greito politikės atsako.
„Nesu iš tų moterų, kurios jums priklauso“, – atsikirto ji ir netrukus šie žodžiai pasirodė demonstracijose ant sportinių marškinėlių ir plakatų.

S.Bindi tuomet kalbėjo apie „naująjį feminizmą“, įsigalintį Italijoje, o ypač S.Berlusconi priklausančiuose televizijos kanaluose, kur dažnai rodosi mažai apsirengusios moterys.
„Kai Berlusconi pradeda įžeidinėti mane ar kitus, aš pasitikiu savo vidine jėga. Aną kartą aš jam atsakiau, kad jam nepriklausau ir nesu moteris, kurią jis gali nusipirkti“, – sakė politikė interviu „Reuters“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius