-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motina užkasė sūnų žaidimų aikštelėje

Jauna amerikietė motina, žaisdama su savo sūnumi parke pastebėjo žaidimų aikštelės smėlyje gulintį juodą vaikišką sportinį batelį. Moteris pirmiausia pamanė, kad kuris nors vaikas pametė jį žaisdamas ir nusprendė jį ištraukti, tačiau šis pasirodė įtartinai sunkus, rašo „Fox News“.
Supynės
Supynės / Photos.com nuotr.

Netrukus moteris pamatė, kad batelis buvo ant smėlyje užkasto vaiko kojos.

Beveik savaitę policija suko galvas, kas buvo mažylis, kas jį ten užkasė ir kaip jis mirė. Tačiau ketvirtadienį jie galiausiai surado vaiko motiną ir pateikė jai kaltinimus nužudymu.

Suradus berniuką, pareigūnus labiausiai stebino tai, kad jis buvo gerai aprengtas, matėsi, kad buvo gerai maitinamas, ant jo kūno nebuvo jokių smurto žymių. Tačiau, kai niekas nepranešė apie dingusį vaiką, pareigūnai nusprendė, kad jo tėvai ar globėjai ir yra žudikai.

Po to, kai pareigūnai išplatino galimą mažylio protretą, moters šeima ir kaimynai paskambino policijai ir pranešė, kad mažylis atrodo panašus į Tyrussą. Netrukus T.Toribio pati pasidavė policijai.

Albukerkio policijos teigimu, 23-ejų Tiffany Toribio prisipažino uždusinusi savo trejų metukų sūnų Tyrussą šiam miegant parke esančiose supynėse.

Nusikaltimas šokiravo visus, įskaitant ir policijos pareigūnus. Jie tikina, kad, nors niekada nepajėgs suprasti, kaip motina gali ryžtis tokiam žingsniui, tačiau dabar bent jau suvokia, kokios priežastys galėjo nulemti tokį sprendimą.

Jauna motina buvo benamė ir su sūnumi gyveno parke. Iš namų likus kelioms dienoms iki mažylio mirties ją su sūnumi išvarė jos pačios motina. Pradžioje ji glaudėsi pas draugus, tačiau ir iš ten turėjo išeiti.

Policijos atstovo teigimu, paklausta apie tai, kodėl nužudė savo sūnų, moteris tikino, jog nenorėjo, kad jis augtų pasaulyje, kur niekam jis niekam nerūpi, taip kaip augo ji pati.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius