Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame IS propagandiniame filme – Paryžiaus teroro aktų vykdytojai

„Islamo valstybė“ (IS) sekmadienį paskelbė naują propagandinį vaizdo įrašą, kuriame – lapkričio 13-osios teroro aktų Paryžiuje vykdytojai, dalyvaujantys įkaitų egzekucijoje ir grasinantys smogti Vakarams, rašo „The Washington Post“.
„Islamo valstybė“
„Islamo valstybė“ / Kadras iš filmuotos medžiagos

Vaizdo įraše Abdelhamidas Abaaoudas, įtariamas teroro išpuolių organizatorius, grasina vakariečiams, kad kol vyks oro antskrydžiai prieš IS, ir kol toliau bus vykdomas karas su musulmonais, tol „mes nesiliausime kautis su jumis visame pasaulyje – ar jūs keliaujate kaip turistas, ar su darbo reikalais, ar miegate savo namuose“.

A.Abaaoudas kalba prancūziškai ir, kitaip nei kiti klipe rodomi teroristai, sėdi kambaryje, o ne stovi lauke. „Tad laukite daugiau. Laukite mudžahedino, kuris pasirodys jus nužudyti“, – grasina teroristas, kuris praėjus kelioms dienoms po Paryžiaus išpuolių buvo nukautas per susišaudymą su policija.

17 minučių trukmės klipe pasirodo ir kiti Paryžiaus teroro aktų vykdytojai, kurie vykdo egzekuciją įkaitams.

„Devyni Kalifato liūtai buvo pašaukti iš savo urvo, kad parklupdytų visą šalį – Prancūziją – ant kelių“, – skelbiama įraše, kuriame kiekvienas teroristas paskelbia savo paskutinę žinią prieš teroro išpuolių vykdymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius