Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo britų premjero žmona atsistatydina iš užimamų pareigų

Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Davido Camerono sutuoktinė Samantha ketvirtadienį pranešė atsistatydinanti iš užimamų pareigų ir nuo šiol dirbsianti tik dalimi etato, kad galėtų daugiau laiko skirti savo vaikams.
Davidas Cameronas su žmona Samantha
Davidas Cameronas su žmona Samantha / AFP/„Scanpix“ nuotr.

39–erių metų moteris, švelniai vadinama „Sam Cam“, dar neseniai drauge su konservatorių lyderiu dalyvaudama konservatorių rinkiminėje kampanijoje sakė šitaip apsisprendusi prieš penkis mėnesius, kai sužinojo, kad laukiasi ketvirto kūdikio.

S.Cameron, kurios sutuoktinis nuo antradienio vadovauja šalies vyriausybei, iki šiol dirbo prestižinių kanceliarinių prekių firmoje „Smythson“ kūrybos direktore. Dabar dirbdama dalį darbo laiko, ji teiks kompanijai konsultacines paslaugas.

„Tai mano asmeninis sprendimas, kurį priėmiau sužinojusi, kad laukiuosi, ir kurį dar svarsčiau per šiuos dėl suprantamų priežasčių sunkius metus“, – sakė S.Cameron.

„Dvi dienas per savaitę dirbdama kūrybos konsultante dirbsiu toje pačioje srityje kaip anksčiau, tačiau neturėsiu tiesioginės atsakomybės“, – atviravo moteris.

„Negaliu sulaukti, kada imsiuosi savo naujų pareigų, galėsiu jas derinti su nauju kasdieniu gyvenimu, taip pat galėsiu daugiau laiko praleisti su savo vaikais“, – sakė ji.

Anksčiau S.Cameron yra sakiusi, kad „neturi planų“ palikti darbo, jei jos vyras taps premjeru.

Pora yra susilaukusi trijų vaikų, tačiau vyriausiasis iš jų – neįgalus Ivanas, pernai mirė, vos šešerių.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius