-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nebekontroliuojanti nusikaltėlių Luhansko milicija naiviai klausia teroristų ir riaušininkų, kodėl šie neužtikrina žadėtos taikos ir ramybės

Luhansko srities milicija pripažino nebesukontroliuojanti nusikaltėlių, nes į jų rankas papuolė dideli kiekiai šaunamųjų ginklų, praneša naujienų agentūra „Unian“.
Ginkluotas prorusiškas separatistas Slovjanske
Ginkluotas prorusiškas separatistas Slovjanske / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot milicijos, vos per kelias dienas automatais ginkluoti asmenys įvykdė daug apiplėšimų, žmogžudysčių, vagysčių. Antradienį grupė ginkluotų asmenų apiplėšė milicijos stovėjimo aikštelę – grasindami nušauti sargą jie atėmė telefoną, raktus, pavogė 10 automobilių, kurie buvo įkalčiai bylose.

Pirmadienį Sverdlovske ginkluota gauja iš vairuotojų atėmė du sunkvežimius, sekmadienį – pagrobė mokesčių rinkėjų automobilį su pinigais.

Pirmadienį Sverdlovske ginkluota gauja iš vairuotojų atėmė du sunkvežimius, sekmadienį – pagrobė mokesčių rinkėjų automobilį su pinigais.

„Vadinamieji „Liaudies kontrolės punktuose“, kurių tikslas, anot organizatorių, yra apsaugoti teritoriją nuo „nepageidaujamų svečių“, dabar ginkluoti vyrai plėšikauja ir užsiima banditizmu. Jie stabdo sunkvežimius, iš jų išvagia maistą, degalus, krovinius, grobia transporto priemones.

Kas tai? Kur ta taika ir ramybė, kurią gyventojams pažadėjo ginklus į rankas paėmę asmenys? Ar mes įvirstame visiška anarchija ir banditų šalimi?“, – teigiama milicijos pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius