Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepagarbiai apie Mahometą kalbėjusį žurnalistą užpuolikas supjaustė peiliu

Vėlų pirmadienio vakarą savo namuose buvo užpultas garsus Rusijos žurnalistas Sergejus Aslanjanas. Užpuolikas 46 metų radijo laidų vedėją puolė peiliu ir jį supjaustė.
Užpultas žurnalistas S.Aslanianas.
Užpultas žurnalistas S.Aslanianas. / Youtube.com nuotr.

Kaip rašo Newsru.com, neabejojama, kad susidorojimo priežastimi tapo S.Aslanjano tiesioginio eterio metu pasakyti žodžiai apie pranašą Mahometą.

Nenustatytas vyras apie 23 val. 20 min. paskambino į domofoną ir paprašė žurnalisto nusileisti pasikalbėti. Kai tik jis išėjo iš laiptinės, jį puolė nepažįstamas vyras. Jis savo aukai trenkė per galvą sunkiu daiktu, o paskui peiliu ėmė pjaustyti krūtinę, kaklą ir ranką. Ant radijo laidų vedėjo kūno medikai suskaičiavo 20 žaizdų.

„Life News“ duomenimis, užpuolikų buvo net keli, jie esą visi puolė ant žurnalisto, ne tik pjaustė, bet ir trankė kumščiais bei spardė.

Po užpuolimo S.Aslanjanas pats paskambino policijai. Atvykusi greitoji pagalba nukentėjusįjį nugabeno į ligoninę. „Interfax“ duomenimis, jam prireikė operacijos.

Ekspertai mano, jog tinėtina, kad užpuolimas – tai musulmonų kerštas už laidos metu pasakytus žodžius, tuo metu kai kurie musulmonų atstovai tai vadina provokacija. Kas užpuolė žurnalistą, aiškinasi tyrėjai.

Pats žurnalistas teigė, kad pjaustydamas jį vyriškis rėkė: „Tu Alacho priešas“.

S.Aslanjanas neabejoja, kad buvo užpultas dėl gegužės 14-ąją radijo laidos metu pasakytų žodžių. Tuomet jis pareiškė, kad Mahometas buvo ne religinis veikėjas, o verslininkas, kuris „išsiropštė į viršų“.

Pranašas, žurnalisto žodžiais, perrašė Bibliją ir dėl to jo verslo projektas tapo toks sėkmingas, kad juo žmonės tiki iki dabar.

Negana to, jis aptarė ir seksualinį Mahometo gyvenimą, sakydamas, kad pranašas greičiausiai turėjo problemų, nes savo šalininkus įtraukė į daugpatystę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius